BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

7 aylık hamile eşini öldürüp intihar etti

31 yaşındaki Ercan Durmaz, 7 aylık ikiz bebeğe hamile eşini av tüfeğiyle başından vurup öldürdükten sonra intihar etti.

Abone ol

MUĞLA'nın Seydikemer İlçesi'nde ziyarete gittiği kayınpederinin evinde 7 aylık ikiz bebeğe hamile eşi 30 yaşındaki Nezahat Durmaz'ı av tüfeğiyle başından vurarak öldüren 31 yaşındaki Ercan Durmaz, aynı tüfekle intihar etti.

Fethiye merkez Menteşoğlu Mahallesi'nde oturan ve aşçılık yapan Ercan Durmaz, dün eşi Nezahat Durmaz ile birlikte Seydikemer'e bağlı Kayacık Mahallesi Hacıatıklar mevkiinde kayınpederi Bayram Arslan'ı ziyarete gitti. Bugün saat 18.00 sıralarında kayınpederine ait evde ikiz bebeğe hamile eşiyle tartışan Ercan Durmaz, iddiaya göre av tüfeğiyle eşini başından vurdu. Daha sonra yan odaya geçen Durmaz, kendi başına da bir el ateş etti.

Evden birkaç dakika arayla iki el silah sesi duyan komşuları ve kayınpederi içeri girdi. Nezahat Durmaz ile Ercan Durmaz'ın ayrı odalarda cansız bedenlerini bulan kayınpederi ve komşular, jandarma ve 112'ye haber verdi. Eve gelen sağlık ekipleri Ercan Durmaz ile Nezahat Durmaz ve karnındaki ikiz bebeklerin yaşamını yitirdiğini belirledi.
Eve gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Savcının incelemesinin ardından çiftin cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Yakınları, Durmaz çiftinin 1 yıllık evli olduğunu ve bugüne kadar aralarında herhangi bir problem yaşanmadığını söyledi.