BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Harry Kane'den Galatasaray taraftarına övgü!

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı 3-1 yendi. Maçın ardından Bayern'li oyuncular galibiyeti yorumlarken, Harry Kane Galatasaraylı taraftarlara övgüde bulundu.

Abone ol

Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. hafta maçında Galatasaray, sahasında Bayern Münih ile karşı karşıya geldi.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanan maçı Bayern Münih 3-1 kazandı. Mücadelenin 8. dakikasında Bayern Münih, Kingsley Coman ile 1-0 öne geçti. Galatasaray, Mauro Icardi'nin 30. dakikada penaltıdan attığı golle eşitliği yakaladı.

Bayern Münih 73. dakikada Kane ve 79. dakikada ise Musiala'nın golüyle farkı 2'ye çıkardı. Maçta başka gol çıkmadı ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Maçın ardından Bayern Münih'in İngiliz yıldızı Harry Kane açıklamalarda bulundu.

"Gerçekten önemli bir galibiyet"

Golcü oyuncu, sözlerine şu şekilde başladı:

Gerçekten önemli bir galibiyet. Galatasaray'ın stadı gerçekten zor bir yer. Taraftarların onları ittiği zorlu bir stadyum. Bu bizim için özellikle ilk yarıda işleri zorlaştırdı. İkinci yarıda biraz daha sakindik. Topa daha iyi hakim oldum ve şansımızı denedik. Üç maçtan sonra dokuz puan almak gerçekten önemli.

"Çok şükür bugün bunu atlatmayı başardık"

Harry Kane ayrıca şu ifadeleri kullandı:

Bu stada ilk defa geliyorum ve işitme yeteneğimi neredeyse geri kazanmak üzereyim. İnanılmaz atmosfer için Galatasaray taraftarlarına ve tabii ki deplasman taraftarlarımıza da teşekkür ederim. Futbolun özü budur, zorlu atmosferlerde, büyük bir sahada kazanmak. Çok şükür bugün bunu atlatmayı başardık.