BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Haraç çetesi yakalandı!

Şişli’de haraç yüzünden çıkan kavgada 1 kişiyi öldüren 4 zanlı yakalandı.

Abone ol

Şişli’de haraç yüzünden çıkan kavgada bir kızı tabancayla öldürdükleri, babasını yaradıkları, erkek kardeşini dedövdükleri öne sürülen 4 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 28 Şubat 2008 tarihinde Kuştepe mahallesi Kös Sokak’taki bir lokantada meydana gelen olaya ilişkin, suç örgütü elebaşı olduğu belirtilen Mehmet E. ile Tekin Ş., Mustafa B. ve Müslüm Ç’yi gözaltına aldı.

Lokantayı işleten Çalbuğa ailesinden haraç istedikleri ileri sürülen bu kişilerin, olay günü kendilerine para vermedikleri için küfür ederek kavgaya tutuştukları Zülfikar Çalbuğa’nın oğlu Özcan Çalbuğa’yı dövmeyebaşladıkları belirtildi. Bu sırada kavgaya müdahale eden Özcan Çalbuğa’nın kız kardeşi Hasret’i tabancayla ateş açarak öldürdükleri kaydedilen bu kişilerin, baba Zülfikar Çalbuğa’yı da sol baldırından yaraladıkları ifade edildi.

Polisteki işlemlerinin ardından daha önce Şişli Adliyesine gönderilen Tekin Ş’nin tutuklandığı, diğer 3 kişinin ise bugün aynı adliyeye sevkedildiği belirtildi.