BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,97
ALTIN 2.505,05
HABER /  GÜNCEL

Hanım yaz 2222 yolla ya sonra...

Yaptığı kampanyalarla oldukça ses getiren GSM operatörü bakın son olarak nasıl bir kampanya yarattı..

Abone ol

GSM operatörü Turkcell 'Yaşasın Hanımlar Kulübü' kurdu


Turkcell’in yeni hizmeti “Yaşasın Hanımlar Kulübü” güzellikten sağlığa, burçtan indirime çok sayıda imkan sunuyor. ‘Hanım’ yazıp 2222’ye mesaj atan herkes kulübe üye olacak ve haftada 5 lira ödeyerek her gün 08.00-12.00 saatleri arasında ücretsiz konuşacak.

Turkcell’in ev hanımlarına özel oluşturduğu “Yaşasın Hanımlar Kulübü” güzellikten sağlığa, pratik bilgilerden burçlara kadar uzanan özel servisler, beğenilen markaların indirim fırsatlarının yanı sıra Tonla Kazan uygulaması ve haftada 5 lira ödeyerek her gün 08.00-12.00 saatleri arasında ücretsiz konuşma imkanı sunuyor. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, Türkiye’de 16.5 milyon ev hanımı olduğunu, Turkcell’in pazar payının yüzde 59’unu kadınların oluşturduğunu, ev hanımlarının yüzde 83’ünün ön ödemeli hat kullandığını belirterek hanımların ihtiyaçları doğrultusunda 4 boyuttan oluşan bir program hazırladıklarını kaydetti. Sevilengül, “Ekonomik konuşma”, “ev işleri, kişisel bakım ve güzellik ipuçlarıyla ilgili hizmetler”, “ev bütçesine yönelik avantajlar” ve “özel kazanç sağlamalarına yönelik tonla kazan programı” oluşturduklarını vurguladı. Sevilengül, “Yaşasın Hanımlar Kulübü’ne üye olmak isteyen Turkcell’li ev hanımlarının tek yapması gereken “HANIM” yazıp 2222’ye ücretsiz mesaj göndermek” dedi.

Sevilengül, program kapsamında hanımlara her hafta 5 liraya 08.00-12.00 saatleri arasında 5 saatten toplam 300 dakika konuşma imkanı sağlayacaklarını, “Tonla Kazan”la da hanımların “Yaşasın Hanımlar melodisini” kendilerine gelen aramalarda dinletmeleri halinde her 3 arama için 20 kuruş kazanacaklarını da söyledi.

TURKCELL'DEN LİBYA'YA SMS KÖPRÜSÜ KURULDU
TURKCELL, Libya’daki abonelerinin ihtiyaçlarını iletebileceği ya da yakınlarını haberdar edebileceği çift yönlü bir SMS köprüsü kurdu. Bu hizmetten yararlanmak için Libya’daki Turkcell abonelerinin, kendilerine gönderilen “Değerli müşterimiz, sistemimizden Libya’da olduğunuzu gördük. Ulaşmak istediğiniz bir yakınınız veya sizin için yapabileceğimiz bir şey varsa bu mesajı cevaplayabilirsiniz. Destek vermeye hazırız” mesajını yanıtlaması gerekiyor.

‘Hanım’lığı kanıtlamaya gerek yok!

Burak Sevilengül, bu programa çok inandıklarını ve ihtiyaçları ve beklentileri iyi adresleyen bir program oluşturduklarını belirterek şunları kaydetti:”Bu programın ilgi göreceğini ve üye sayısının katlanarak artacağını düşünüyoruz. Programı bir haftadır teknik olarak devreye almamıza rağmen 300 bin üye aldık. Mesaj gönderen herkes yararlanacak. Kimseden ev hanımı olup olmadığını ispat etmesini istemeyeceğiz. Ancak eş zamanlı diğer paketlerden yararlanma imkanları olmayacak.”