BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,65
ALTIN 2.388,36
HABER /  POLİTİKA

Hangi siyasetçide estetik var?

Ünlü estetisyen Meclis'in yüzde 30'unda estetik olduğunu söyledi. Peki ya liderler? Hangisinde estetik var? İşte doktorun yorumu;

Abone ol

Son yıllarda siyasetten, iş dünyasına, medyadan, sosyeteye birçok insan yaşlanma korkusu ile estetik cerrahların eline teslim ediyor kendisini. Sanayicisinden, bakanına, belediye başkanından, medyadaki ünlü gazetecilere kadar uzanan kalın bir fihriste sahip Dr. Saraçaydın Sevilay Yükselir'e konuştu.

İşte Türkiye'nin en ünlü simalarının kırışıklıklarını yok etmek için kapısını çaldıkları ünlü Dr. Aytaç Saraçaydın'la o çarpıcı röportaj.

MECLİS'İN YÜZDE 30'U ESTETİKLİ

"Devletin en üst düzeyinde olan, çok yakından tanıdığımız insanlar bile var. Diyebilirim ki meclisin yüzde 30'u yüzüne estetik yaptırıyor. Ama tabi kimse anlayamıyor. Çünkü botoks gibi değil son teknoloji. Kırışıklıkları kaldırıyoruz ama mimikleri yok etmiyoruz. Son derece doğal, fresh bir görüntü olmasını sağlıyoruz.

BAYKAL'DA ESTETİK VAR MI?

"Yorum yapmam mümkün değil. Gerçekten çok bakımlı bir insan, 74 yaşını asla göstermeyen bir cilde sahip. Kendine çok iyi bakıyor. Spor yapıyor, vitamin alıyor. Ha eğer işlem gördüyse yüzü, yapan arkadaşa teşekkür ederiz. "Çok başarılı olmuş" diyebilirim. Çünkü çok doğal anlaşılması mümkün değil çok çok başarılı derim."

YA ERDOĞAN?

"Olsa önce göz altındaki torbalarını aldırırdı. Ama bu işin uzmanı bir hekim olarak söyleyeyim başbakanımıza da bu yüz yakışıyor. Bunu da dürüstçe söyleyeyim. O göz torbaları da ona yakışıyor. Yüzünün oynamasına kesinlikle karşıyım. Bana gelse kesinlikle ellemem. Karizmasına ve mizacına çok yakışan bir yüz...

MUSTAFA SARIGÜL?

Çok sevdiğim bir arkadaşım, çok başarılı bir politikacıdır. Sarıgül'de Deniz Baykal gibi yüzünü koruyan, kendini koruyan, kendine bakan bir insandır. Ama bir işlem olup olmadığı konusunda yorum yapamam... Kaldı ki ben politikacıların imajlarını güçlendirmek için kendilerine kesinlikle bakmaları, gerekirse estetikten kaçınmamaları gerektiğini düşünen bir insanım.

AJDA PEKKAN'IN BACAKLARI ESTETİKLİ Mİ?

Bu işlemleri yapan bir hekim değilim ama hiçbir kadının bacağı 60 yaşında kırışıksız olamaz. Niçin olmaz? Yüzümüzde 100 gramlık dokuyu taşımaya aciziz. Yer çekimi dediğimiz onluk G senin yüzünün 100 gramını aşağı çekiyor. Düşünebiliyor musunuz kadının yan tarafından ve bacak işlevinden geniş bir yağ dokusu var. Dünyanın sporunu da yapsa o bacak mümkün değil. Yani demem o ki, kesinlikle Ajda'nın bacakları da estetikli.