BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.507,68
HABER /  MEDYA

Hangi dizi hangi gün yayınlanacak?

Yaz bitti sonbaharın gelmesiyle dizi sezonu da başladı. Peki bu yıl hangi dizi hangi gün yayınlanacak? İşte dizi takvimi...

Abone ol

Yaz tatili bitti dizi sezonu açılıyor.

Peki izlenme rekoru kıran diziler hangi gün yayınlanacak? İşte merakla beklenen sorunun yanıtı...

gunesin-kizlari.20150905113857.jpg

GÜNEŞİN KIZLARI, PARAMPARÇA VE KIRGIN ÇİÇEKLER PAZARTESİ

Haftanın ilk günü ‘Güneşin Kızları’ (Kanal D) ve ‘Paramparça’ (Star) arası karar vermeniz gerekecek. Eğer günü değişmezse ‘Kırgın Çiçekler’ (ATV) de bu denkleme katılacak. Paramparça yeni sezona 14 Eylül’de giriyor: İlk bölüm 16 saat süren sualtı çekimleriyle konuşulacak. 

eskiya.jpg

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN VE EŞKIYA SALI GÜNÜ

15 Eylül’de geri dönecek ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’e (Star TV), Oktay Kaynarca’nın bu hafta başlayacak yeni mafya dizisi ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ (ATV) rakip. Klasik bir ‘baba’ dizisi gibi görünse de, Hızır (Kaynarca) iki kadın arasında kalan adam rolünde. 

kara-sevda.jpg

BEYAZ GECE, KARA SEVDA VE POYRAZ KARAYEL ÇARŞAMBA

Henüz günleri kesinleşmese de Beyaz Gece’ (ATV) ve ‘Kara Sevda’ (Star TV) hafta ortasında karşı karşıya gelecek. Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün oynayacağı ‘Kara Sevda’, daha entrikalı ‘Beyaz Gece’den çok, ‘Poyraz Karayel’e (Kanal D) rakip görünüyor. 

kosem-sultan.20150905113741.jpg

KÖSEM SULTAN PERŞEMBE AKŞAMLARI

Haftanın en bomba günü hiç kuşkusuz Kösem Sultan’ın (Star TV) perşembesi. Yıllarca ‘Kurtlar Vadisi’nin parsellediği perşembeleri ‘Muhteşem Yüzyıl: Kösem’ fırtınası sahiplenebilecek mi göreceğiz. Dizi 1 Ekim’de başlıyor.
kiralik-ask.jpg
CUMA AKŞAMLARI KİRALIK AŞK

Son işgününü ferah ferah ‘Kiralık Aşk’a ayırabilirsiniz. Son dakika bir değişiklik olmazsa, yazın en başarılı dizisi kış sezonunda da hayranlarını sürüklemeye devam edecek. Daha dramatik bir cuma isteyenler, ATV’de ‘Kara Ekmek’in yeni sezonunu tercih edebilir.

gullerin-savasi.jpg
GÜLLERİN SAVAŞI VE TATLI KÜÇÜK YALANCILAR CUMARTESİ 

Star TV, yaz dizisi ‘Tatlı Küçük Yalancılar’ı kış sezonunda cumartesi yayına sokacak. Fakat karşısında bu hafta yeni sezonuyla ekrana dönecek ‘Güllerin Savaşı’ var. Gülfem ve Gülru’nun büyük sırlar ve zor kararlarla boğuştuğu çalkantılı bir sezon bizi bekliyor.

acil-ask-araniyor.20150905113955.jpg
PAZAR AKŞAMI O HAYAT BENİM, BABA CANDIR VE ACİL AŞK ARANIYOR AKŞAMI

‘O Hayat Benim’ (Fox TV) yarın yeni sezonuyla dönüyor. Bahar her şeyi öğreniyor ve Efsun’la yüzleşiyor. Eğer Bahar’ın trajedisi fazla gelirse TRT’de daha hafif bir alternatif ‘Baba Can’dır’ var. Geçen sezon pazar akşamlarının sevilen dizisi Acil Aşk Aranıyor da yeni sezonda pazar akşamları Show TV ekranlarında olacak.