BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.437,25
HABER /  GÜNCEL

Hande Kazanova 3 – 9 Eylül 2018 Haftalık Burç Yorumları

3 – 9 Eylül 2018 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarını cevapla.tv'ye anlattı.

Abone ol

 3 – 9 Eylül 2018 Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları haberimizde. Astrolog Hande Kazanova, burç tahminlerinde sizleri neler beklediğini yazdı. Bu hafta aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları için yorumlar...

Haftaya Ay, Başak burcundayken günlük işlerimize yapılması gerekenlere odaklanarak başlıyoruz. Bu hafta oldukça bereketli ve şanslı haftalardan bir tanesi. Pazar günü Başak burcunda oluşan Yeni Ay'ın etkilerini bu hafta içersinde görme şansına sahibiz. Kafamızda oluşturduğumuz bir takım planlar varsa, atmak istediğimiz adımlar varsa bu hafta Salı ve Perşembe günlerini özellikle değerlendirmeye özen gösterelim. Salı günü itibariyle Mars, Kova burcuna geçecek. Enerjimizi arkadaşlarımız, dostlarımız, çevremiz yada teknolojik alanda diğer insanlarla beraber yapılacak olan işler alanlarında göstermeye başlayacağız. Cuma günü önemli işleriniz için dikkatli olmakta fayda var. Haftasonu şansın, bolluğun, bereketin üzerinizde olduğunu görebilirsiniz. 

Hande Kazanova - Koç Burcu Yorumu

Hande Kazanova - Boğa Burcu Yorumu

Hande Kazanova - İkizler Burcu Yorumu

Hande Kazanova - Yengeç Burcu Yorumu

Hande Kazanova - Aslan Burcu Yorumu

Hande Kazanova - Başak Burcu Yorumu

Hande Kazanova - Terazi Burcu Yorumu

Hande Kazanova - Akrep Burcu Yorumu

Hande Kazanova -  Yay Burcu Yorumu

Hande Kazanova - Oğlak Burcu Yorumu

Hande Kazanova - Kova Burcu Yorumu

Hande Kazanova - Balık Burcu Yorumu