BIST 10.277
DOLAR 32,32
EURO 34,84
ALTIN 2.394,39
HABER /  GÜNCEL

Hamit ve Nuri Şahin için şok sözler

Beşiktaş'ın eski Alman teknik direktörü Bernd Schuster, Nuri Şahin ve Hamit Altıntop için acı konuştu.

Abone ol

Beşiktaş'ın eski Alman teknik direktörü Bernd Schuster, Nuri Şahin'in Real Madrid'de çok zorlanacağını, Hamit Altıntop'un ise niye transfer edildiğini anlamadığını söyledi.

Beşiktaş'ın eski Alman teknik direktörü Bernd Schuster, Alman Birinci Ligi (Bundesliga) Şampiyonu Borussia Dortmund'dan sezon başında Real Madrid takımına transfer olan milli futbolcu Nuri Şahin'in Real Madrid'de zorlanacağını savundu.

Schuster, Bild gazetesinin, "Nuri Real Madrid'de kendini ispatlayabilecek mi?" sorusuna, "Korkarım çok zorlanacak. Nuri büyük bir yetenek, ancak Real Madrid'de çok büyük rekabet var. Özellikle de orta alanda. Mourinho'nun hangi taktiği seçeceğine de bağlı. Bu, maçtan maça, rakipten rakibe değişir" yanıtını verdi.

Barcelona takımına bu sezon yapılan transferlerden övgüyle söz eden Schuster, Nuri ve Coentrao'nun, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun düşüncesine uygun olduğunu, ancak Hamit Altıntop'un transfer edilmesini anlayamadığını söyledi.

Real Madrid'in pazar günü Barcelona takımıyla 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada Mesut Özil'in performansını da değerlendiren Alman teknik adam, Mesut'un olağan üstü oynadığını vurgulayarak, "Onun günü olabilirdi. Çok iyi futbolcu olduğu bir sır değil. Ancak bazen de büyük bir maçta sahadan galip olarak ayrılması lazım" diye konuştu.