BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,09
ALTIN 2.471,86
HABER /  DÜNYA

Hamit Altıntop: Önemli olan şampiyon olmak

Galatasaray futbolcusu Hamit Altıntop, "Derbiler tabii ki önemlidir ama benim ve kulübüm için önemli olan şampiyon olmaktır ve Şampiyonlar ...

Abone ol

Galatasaray futbolcusu Hamit Altıntop, "Derbiler tabii ki önemlidir ama benim ve kulübüm için önemli olan şampiyon olmaktır ve Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılmaktır" dedi.
Galatasaray ile TÖSSED arasında imzalanan anlaşmanın ardından Galatasaray’ın tecrübeli futbolcusu Hamit Altıntop, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Maçın ardından saha içindeki sevinçlerinin sorulması üzerine Altıntop, “Bu farklı bir stat olsaydı yine olacaktı. Bir mağlubiyet sonrasında 10 aylık emeğimizi ağlayarak geçiremeyiz. Derbiler tabii ki önemlidir ama benim için ve kulübüm için önemli olan şampiyon olmaktır ve Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılmaktır” diye konuştu.
Derbi maçla ilgili olarak fazla bir şey söylemeye gerek görmediğini belirten Altıntop, “Hedefimiz şampiyonluktu ve bu şampiyonluğu aldık. Bu gelecek sezonun bir temelidir. Şampiyonlar Ligi’nde oynamak için bunu da başardık. Derbi maçı için fazla bir şey söylenmez herhalde. Futbol dışında her şey vardı. Bu da bizim işimiz değil” dedi.
Basın mensuplarının alkışlanma olayı ile ilgili sorusuna ise Altıntop, alkışlamanın güzel bir şey olduğunu ve daha önemli olanın ise sevgi saygı olduğunu söyledi. Fenerbahçe tribünlerinden muz gösterilmesini de değerlendiren Altıntop, "O anki olan bir şey. Fenerbahçe takımında da ten rengi değişik olan futbolcular var. Bu hiç hoş değil” diye cevap verdi.
(İHA)