BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,85
ALTIN 2.431,31
HABER /  DÜNYA

Karadayı Turgut'u öyle bir dövdü ki...

Karadayı dizisinin 31. bölüm fragmanı yayınlandı. 13 Mayıs 2013 akşamı yayınlanan diziye bu sahne damga vurdu

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'i paylaştığı fenomen dizi Karadayı'nın dün gece 13 Mayıs 2013 akşamı yayınlanan 31. bölümünün son sahnesinde nefesler tutuldu.

Tutuklanan Mahir Kara'nın iyileşmesi bekleniyordu. Bu sırada Turgut başhekimin odasına gitmiş onu bir an önce Mahir'i çıkarması için ikna etmeye çalışıyordu.

Mahir ise o sırada kaçma planları için komiserden yardım ister ve bu yardım başarıyla sonuçlanır. Fakat Mahir tam kaçtığı sırada Turgut onu görür ve kıran kırana mücadele başlar.

Silahını çeken Turgut Mahir'in peşinden koşmaya başlar. Yaralı halde bi koşmakta zorlanan Mahir sonunda bir odaya saklanır ve tam penceresinden atlamayı planlarken içeriye Turgut girer.

Silahı Mahir'e doğrultarak üstüne yürüyen Turgut hiç beklemediği bir anda yumruk yer ve arkasındaki dolaba çarpar. Bunun üstüne sinirlenen Turgut Mahir'in üstüne yürür ama sonuç başarısızdır. Bayılan Turgut'un ardından Mahir yaralı halde pencereden atlar ve o sırada uyanıp Turgut'un silahla peşinden koşması neticesiz kalır...

İŞTE O ANLAR...

KARADAYI 32. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

TURGUT AYTEN'E TECAVÜZ ETTİ!