BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.412,60
HABER /  SPOR

Hamit Altıntop ocakta geliyor!

Hamit Altıntop Ocak ayında Galatasaray'a geliyor. Bu kez iddia Türk medyasından değil, İngilizlerden!...

Abone ol

İngiliz basınının önde gelen isimlerimden The League dergisine göre Hamit Altıntop Galatasaray ile ön sözleşme yaptı ve milli oyuncu Ocak ayında sarı kırmızılı takıma katılıyor.

İngiltere'de her ay yayınlanan The League dergisi, G.Saray'ın Hamit için 5 milyon euro'yu gözden çıkardığını, tarafların ön anlaşmaya vardığını yazdı.

Dergi G.Saray'ın, milli futbolcu Hamit için B. Münih kulübüyle bir kez daha görüştüğünü ve ön anlaşmaya varan tarafların bir araya gelerek, transfere son noktayı koyacaklarını yazdı.

O DA GELMEK İSTİYOR

Dergideki haberde, "Türkiye'nin güçlü ekiplerinden G.Saray, Hamit için B. Münih'le yeniden masaya oturmak için doğru zamanı kolluyor. Sezon başında bonservis bedeli 8 milyon euro olarak açıklanan yıldız futbolcu için, sarı-kırmızılar 5 milyon euro'yu gözden çıkardı. Münih, 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için Avrupa'nın diğer takımlarından gelen teklifleri de değerlendirdikten sonra son kararını verecek. Ancak ibre, Türkiye'ye gitmeye de sıcak baktığı için G.Saray'dan yana" ifadeleri kullanıldı.