BIST 10.181
DOLAR 32,37
EURO 34,69
ALTIN 2.392,29
HABER /  MAGAZİN

Hamdi Bey daha ne yapsın

Var mısın yok musun'da yine hüsran vardı. Hakkı Bey yarışmaya gülerek başladı ağlayarak bitirdi.

Abone ol

İNTERNETHABER-Var mısın yok musun'da yarışan Hakkı'nın kaçırdığı balık büyük oldu.

Son dörtte Hamdi Bey'den gelen 86 bin TL'lik teklifi kabul eden Hakkı Bey, devam etseydi son ikiye 500 bin TL'lik kutularla girecekti.


Show TV'de yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın sunduğu yarışmada Hakkı Bey 500 bin TL için yarıştı.

Amerika ve Kanada'da aradığını bulamayan sonra sonra Türkiye'ye dönen yarışmacı huzurlu ve sakin bir hayat sürmek istiyordu.

Michael Jackson dansı yaptı

Açtırdığı mavi kutularla neşelenen Hakkı bey, stüdyoda oynamaya başladı. Hatta bir ara Michael Jackson dansı bile yaptı.. Herkesle şakalaşıyor, enerji veriyordu çevresine.. 

Son yediye üçü 500 bin TL'lik kutular olmak üzere 4 kırmızıyla girdi. Ancak ne olduysa bundan sonra oldu. Önce 100 bin TL'yi açtırdı, sonra bir 500 bin TL ve mavi kutu açtırdı.  Son dörde iki 500 bin TL, 20 bin TL ve 200 TL'lik kutularla girdi.

Tablosu iyi olmasına rağmen morali bir anda sıfıra inen yarışmacı 86 bin TL'lik teklifi kabul etti.

Gözyaşlarını tutamadı

Devam etseydi son ikiye iki kırmızı kutuyla girecekti. Stüdyoya derin bir sessizlik çöktü. Hakkı Bey gözyaşlarına hakim olamadı. Acun'un 500 bin TL verme hayali başka bir programa kaldı..

Yanaklarından öpüyorum

Hamdi Bey de "Bundan sonra bana kimse cimri demesin. 330 bölümdür beni bu kadar mutlu eden yarışmacı olmadı. Onu yanaklarından öpüyorum" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Önce oynadı sonra ağladı.. İlginç görüntüler

[PAGE]



[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]