BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Hamburgta 10 oyuncu sakat

Hamburg İstanbul'da oynanacak rövanş maçı öncesi sakat futbolcular nedeniyle kadro kurmakta zorluk çekiyor.

Abone ol

Galatasaray’ın UEFA Kupası 4. Turdaki rakibi Alman ekibi Hamburg İstanbul’da oynanacak rövanş maçı öncesi sakat futbolcular nedeniyle kadro kurmakta zorluk çekiyor.

Energie Cottbus maçında forvet oyuncusu Mladen Petric'in sakatlanmasının ardından bu kez de orta saha oyuncusu Piotr Trochowski sağ dizinden sakatlandı. Alman Milli Takımı'nda da forma giyen yıldız oyuncunun forma giymesinin zor olduğu belirtildi.

Trochowski durumuyla ilgili olarak geçen yıl da yine aynı yerden bir sakatlık yaşadığını belirterek, “Ama çabuk atlattım ve dört gün sonra yeniden forma giydim. Belki yine aynısı olur ve 3 gün içinde oynayabilirim'' dedi.

Hamburg Teknik Direktörü Martin Joll, Trochowski'nin 1 haftadan önce kendisine gelmesinin zor olduğunu söylerken, kulüp doktoru Oliver Dierk de ''Trochowski'nin durumu kritik'' şeklinde konuştu.

DİĞER SAKATLAR

Öte yandan Hamburg yaşanan sakatlık sorunu bununla da sınırlı değil, Alman ekibinde Micahel Graavgard da sakatlar kervanına katıldı. Danimarkalı savunma oyuncusu Galatasaray maçında takımdaki yerini alamayacak.

Alman ekibinde uzun zamandır forma giyemeyen futbolcular Atouba, Reinhardt, Castelen ve Choupo-Moting'in yanı sıra Cottbus’la oynanan lig maçında sakatlanan Petric ile Guy Demel'le birlikte Albert Streit ve Tavares de Galatasaray’a karşı oynayamayacak.

Bu sakatlıklarla birlikte Hamburg’da eksik sayısı 10’a ulaştı.