BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  EKONOMİ

Halkbanktan vadesiz altın hesabı

Halkbank, tasarruf sahiplerinin birikimlerinin değerlendirilmesine yönelik yeni vadesiz altın mevduat hesabı ürününü hizmete sundu.

Abone ol

Halkbank'tan yapılan yazılı açıklamada, vadesiz altın mevduat hesabındaki birikimlerin, altının uluslararası piyasalarda işlem gördüğü fiyat üzerinden gram bazında değerlendirildiği belirtildi.

Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, konuya ilişkin değerlendirmesinde, bankacılık sektöründeki 71 yıllık deneyim ve birikimiyle KOBİ bankacılığında bir ''marka'' olan Halkbank'ın, bireysel bankacılıkta da önemli hamlelere imza atarak müşterilerinin ihtiyaçlarına çözüm oluşturduğunu belirtti.

Kuru, vadesiz altın mevduat hesabı ürünüyle tasarruf sahiplerine birikimlerini farklı bir şekilde değerlendirme fırsatı sunduklarını kaydederek, ''Ülkemizde göz ardı edilemeyecek bir yatırım aracı olma özelliğini her zaman koruyan altının son dönemde önemi daha da arttı. Altına yatırım yapmak isteyen müşterilerimizi altını fiziki olarak saklama külfetinden kurtarmayı amaçlıyoruz. Bu ürünümüzü kullanan müşterilerimiz altına yatırım yapmanın yanı sıra, mevduat yoluyla ekonomiye de kaynak sağlayacak'' ifadesini kullandı.