BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,92
ALTIN 2.432,79
HABER /  GÜNCEL

Halk otobüsü kayarak duvara çarptı

İZMİR'de, içerisinde yolcu bulunmayan belediye otobüsü, 5 metrelik rampadan inerken yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kayarak duvara çarptı.

Abone ol

İZMİR'de, içerisinde yolcu bulunmayan belediye otobüsü, 5 metrelik rampadan inerken yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak kaymaya başladı. Büyük bir gürültüyle bir alış veriş merkezinin duvarına çarparak durabilen otobüs çevrede paniğe neden oldu. Aynı yerde daha öncede benzer kazaların olduğunu söyleyen mahalle sakinleri, tepki gösterdi.

Kaza saat 23.30 sıralarında Konak ilçesinin Gütepe semtinde meydana geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Ulaştırma Kurumu ESHOT'a ait, Çobançeşme-Konak arası çalışan, 35 LV 120 plakalı belediye otobüsü Gültepe Semti'ne son yolcusunu bıraktıktan sonra Buca'daki otobüs garajına doğru yola çıktı. 46 hat numaralı belediye otobüsü, 2580 Sokak ile Samsun Caddesi'nin kesişiminde bulunan yaklaşık 5 metrelik rampadan inerken iddiaya göre yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda duramayarak kontrolden çıktı. Kaymaya başlayan belediye otobüsü, büyük bir gürültüyle rampanın karşısında bulunan alışveriş merkezinin duvarına çarparak güçlükle durabildi. Bu sırada yolda kimsenin bulunmaması ve cadde üzerinden herhangi bir aracın geçmemesi olası facianın önünde geçti. İsmi öğrenilemeyen otobüs şoförünün de kazadan burnu bile kanamadan kurtulduğu belirtildi.