BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Halk otobüsü iki otomobili biçti

Ümraniye'de halk otobüsü iki otomobili biçti. Kazada 2 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.

Abone ol

Ümraniye'de meydana gelen trafik kazasında halk otobüsü iki otomobili biçti. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi yaralandı. Yaralılar çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre kaza Ümraniye Tavukçuoğlu Yolu'nda saat 22:30 sularında meydana geldi. 14 S Kadıköy-Ümraniye hattında çalışan Cemal Güler'in kullandığı 34 AT 9019 plakalı özel halk otöbüsü, Tavukçoğlu Yolu'ndan Dudullu istikametine giderken Türker Caddesi üzerinden gelmekte olan 34 DA 7090 plakalı otomobili altına aldı. Kazaya rağmen duramayan otobüs ardından, Tavukçuoğlu Yolu Caddesi'nden Ümraniye istikametine gitmekte olan 34 RKH 12 plakalı otomobili de altına aldı. Kazada, Yasin Özdoğan ve Osman Dinçsoy hayatını kaybetti, Serhat Çakıcı, Hilmi Gelik, Sedat Arabi, Ayhan Sarıkaya, Orhan Sarıkaya, Aydın Akçay, Fatih Çakıcı ve İsa Tok ise yaralandı. Halk otobüsünde ve diğer otomobillerdeki yaralılar Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Haydarpaşa Nümune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Fatih Çakıcı, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Özel Kadıköy Vatan Hastanesi'ne sevk edildi. Hayatını kaybeden iki kişinin cesedi ise Ümraniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay yerine itfaiye ve çok sayıda ambulans çıkartıldı. Polis ekipleri kazanın olduğu alanı çift şeritli trafiğe kapattı. Olay yerine gelen kazazedelerin yakınları fenalık geçirdi.

Halk otobüsünün çarptığı ikinci otomobilin asker uğurlamak üzere oluşturulan konvoyda olduğu, kazada hayatını kaybeden Yasin Özdoğan'ın bir kaç gün önce askerden geldiği ve kardeşini askere uğurlamak üzere konvoya katıldığı iddia edildi.