BIST 10.248
DOLAR 32,24
EURO 34,67
ALTIN 2.396,03
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Halk otobüsü gelin arabası olursa...

Muğla merkezde dünya evine giren Selim Gevişen isimli şoför, gelin arabası için ne at, ne de lüks bir aracı seçti.

Abone ol

Selim Gevişen, alın teri ile rızkını sağladığı şehir içi ulaşımda kullandığı halk otobüsünü gelin arabası yaptı.

Muğla şehir merkezinde halk otobüsü işletmeciliği yapan Selim Gevişen ve gelin Beste Yesin Gevişen, gelin arabası için uzun süre düşündüklerini, evlendikten sonra ekmeklerini ve rızklarını kazanacakları halk otobüsünü gelin arabası yapmaya karar verdiler. Bugüne kadar at, fayton ve lüks araçların gelin arabası yapılırken, ilk defa halk otobüsü gelin arabası oldu.

Damat Selim Gevişen, “Bu araç benim ekmek teknem. Ekmeğimi bu araçtan kazanıyorum. Gelin arabası olarak da eşim ile ekmeğimizi yediğimiz, kazandığımız bu aracı seçtik. Mutluyuz” dedi. Gelin Beste Yesin Gevişen ise, “Eşimin alın teri ile kazanarak aldığı bir araç. Biz de gelin arabası olarak her gün direksiyon salladığı halk otobüsünü gelin arabası yapmaya karar verdik. Çok mutluyum” dedi.

Kendilerine ait halk otobüsünü gelin arabası gibi süsleyen gelin ve damat, Muğla sokaklarında tur atmadan önce, aracın kapısı kapatıldı. Damat babasından kapının açılması için harçlık istenirken, damat babasının verdiği 50’şer liralık harçlık gelin ve damada hediye edildi. Damat Selim Gevişen ve gelin Beste Yesin Gevişen gelin arabası halk otobüsüne binerek Muğla sokaklarında tur attılar. Vatandaşlar da alkışlarla mutluluklarını paylaştı.