BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'li Yavaş'tan Muhtar'a yalanlama!

Reha Muhtarı'ın 'MHP'de Mansur Yavaş ismi öne çıkıyor' yazısına yalanlama geldi....

Abone ol

İNTERNETHABER.COM (ÖZEL) - Vatan Gazetesi yazarı Reha Muhtar'ın geçtiğimiz hafta kaleme aldığı  'MHP'de Mansur Yavaş ismi öne çıkıyor' şeklindeki yazısına jet yalanlama geldi. Beypazarı Belediyesi eski Başkanı Mansur Yavaş, İnternethaber.com'u arayarak açıklamalarda bulundu.

MUHTAR'IN HABER KAYNAĞI NE?

Reha Muhtar'ın yazısında sözkonusu ettiği 'MHP'de Mansur Yavaş ismi öne çıkıyor' şeklindeki ifadenin kaynağını merak ettiğini belirten Yavaş, şöyle konuştu: "Sayın Muhtar bu bilgiyi nereye dayandırıyor? Bilgi kaynağının kim olduğunu çok merak ediyorum. Ben şu anda MYK üyesiyim, daha önce yerel yönetimler komisyonu başkanıydım. Şu anda referandum çalışmalarına katkı veriyorum ve sadece mesleğimle uğraşıyorum"..

BAHÇELİ'NİN ÇAĞRISI ÇOK ÖNEMLİ

Sözkonusu edilen yazının ilerleyen bölümlerinde Muhsin Akıl ve Ulusal Parti Genel Başkanı Gökçe Fırat Çulhaoğlu'yla ilgili alıntıların da gerçeği yansıtmadığına değinen Mansur Yavaş, "Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin hiçbir ülkücünün sokağa çıkmaması yönündeki çağrısını çok önemli buluyorum" diye konuştu.

OKTAY VURAL'LA HEMFİKİRİM!

Bu sabah BEST FM'de Hadi Özışık'ın sorularını yanıtlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural'ın konuşmalarıyla tamamen mutabık olduğunu belirten Mansur Yavaş konuşmasını şöyle sürdürdü: Bu yazı beni onore etmekten öte genel başkanla aramızı bozmaktan öte gitmiyor. Ben sayın Vural'ın bu sabah Sayın Hadi Özışık'a konuşmasıyla tamamen hemfikirim. Bizler bu tür senaryolara alet olacak insanlar değiliz. Benim bir tek amacım var genel başkanımız takdir edersek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olmak.

MUHTAR'DAN YANIT BEKLİYOR

Mansur Yavaş Vatan Gazetesi yazarı Reha Muhtar'ı aradığını kendisinin telefon numarasını aldıklarını belirterek konuşmasını şöyle noktaladı: Ben sayın Reha Muhtar'a henüz ulaşamadım. Kendisini telefonla aradım ve ilgili arkadaşlara telefon numaramı bıraktım. Kendisinin beni aramasını bekliyorum...

MHP GENEL BAŞKANI OKTAY VURAL GAZETECİ-YAZAR HADİ ÖZIŞIK'A NE DEMİŞTİ? OKUMAK İÇİN BU LİNKİ TIKLAYIN