BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Halis Ağa spikeri deliye çevirdi

Medyanın popüler isimlerinden iş adamı Halis Toprak dün akşam itibariyle yine ekranlara geri döndü.

Abone ol

GAZETECİLER.COM- FOX ekranlarında Ana Haber'de canlı yayında soruları yanıtlayan Halis Ağa ile spiker arasındaki diyaloglar hayli ilginçti.



Toprak'ın her zaman olduğu gibi TMSF eski Ahmet Ertürk için suçlamalarını tekrarladığı ve mağduriyetini anlattığı program spiker ile Halis Ağa arasında ilginç bir çekişmeye sahne oldu. Toprak özel hayatına dair gelen bütün soruları duymazdan gelirken röportaj boyunca kendi şarkısını söyledi. Sunucu Gülbin Tosun ise sürekli Halis Ağa'nın evliliği, eşinin intihar girişimi, kızlarıyla yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

FOX ON Ana Haber sunucusu Gülbin Tosun, Toprak'ın eşinin ve kızlarının basına verdikleri röportajlarda söylediklerini hatırlartırken bir yanıt alabilmek için son dakikaya kadar ısrar etti. Ancak Toprak'ın gündemi ise bambaşkaydı. Ünlü iş adamı kaybettiği fabrikaları ve mülkleri anlattı durdu.

Halis Toprak'ın kendine has üslubuyla hayli renki geçen mini röportajda spiker Tosun program boyunca sorduğu sorulara cevap alamayınca adeta çileden çıktı ve yayını daha fazla uzatmadan yayını bitirdi. Gülbin Tosun 'ama her şeyi konuşacağız demiştiniz' diyerek Toprak'a sitem etmeden de geçmedi.