BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Halis Ağa 17lik eşiyle pop konserinde

Halis Toprak 17'lik eş alınca ona ayak uydurmak zorunda kaldı! Eşiyle beraber pop konserine giden Halis Ağa neler yaşadı?

Abone ol

Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz Emre Altuğ halk konserini Halis Toprak, önceki ay evlendiği 17 yaşındaki eşi Nazlıcan (Tağızade) Toprak ve 8 yaşındaki küçük oğlu Turgut’la izledi.

Kendisinden 54 yaş küçük Nazlıcan ile evlendiği için ağır eleştirilere maruz kalan, hatta kızları tarafından akıl sağlığının kontrol edilmesi için mahkemeye verilen Toprak, “Her şeye rağmen eşimle çok mutluyum” dedi.

Nazlıcan Toprak ise “Her şey yolunda gidiyor” demekle yetindi. GİYİM konusunda eşine hayli uyum gösteren Nazlıcan Toprak, konseri pür dikkat dinlemesine rağmen, konser alanındaki yaşıtlarının aksine ne şarkılara eşlik etti, ne de oynayıp zıpladı. Konserin sonlarına doğru Turgut’un huysuzlanıp ağlaması üzerine devreye cici anne Nazlıcan Toprak girdi. Cici annesi, Turgut’u öptükten sonra kulağına bir şeyler söyleyip sakinleştirdi. Daha sonra huysuzluğu bırakan Turgut’u baba Toprak 5 TL ile mükafatlandırdı.