BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.323,98
HABER /  GÜNCEL

Halilhodzic’e coşkulu karşılama

Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Vahid Halilhodzic’e Trabzon’da coşkulu karşılama yapıldı. <br/>Trabzonspor’un gelecek sezonlar için anl...

Abone ol

Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Vahid Halilhodzic’e Trabzon’da coşkulu karşılama yapıldı.
Trabzonspor’un gelecek sezonlar için anlaşmaya vardığı teknik direktör Vahid Halilhodzic, kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve bazı yöneticilerle birlikte özel bir uçakla saat 00.10 sıralarında Trabzon’a geldi. Havaalanında, bordo-mavili taraftarlar tarafından çiçeklerle ve meşale yakılarak coşkulu bir şekilde karşılanan Boşnak teknik adam taraftarları Fransızca selamlayarak “Karşılama için çok teşekkür ederim. Umarım bu sene iyi bir sezon yapacağız. Sahada görüşmek üzere ”diyerek kalabalığın arasında güçlükle aracına binerek daha sonra dinleneceği otele geçti. Bordo-mavili taraftarlar ise Boşnak teknik adam için "Halilhodzic sözünde duracak Trabzonspor şampiyon olacak” sloganları attı.
İlk olarak İstanbul’a gelen Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Vahid Halilhodzic’in burada başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticilerle yemek yiyip bir toplantı yaptığı öğrenildi. Boşnak çalıştırıcının yarında yardımcıları Cyril Moine, Jacgues Bonnevay, Mickael Boully ve Sandy Guichard ile birlikte Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir toplantı yapacağı belirtildi. Vahid Halilhodzic’in 15 Temmuz Salı günü düzenlenecek törenle sözleşme imzalaması bekleniyor.
(İHA)