BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,64
ALTIN 2.412,49
HABER /  MAGAZİN

Halil Ergün'ün AK Parti itirafı olay yarattı!

Usta oyuncu Halil Ergün katıldığı canlı yayında AK Parti'ye oy verme serüvenini böyle anlattı...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM Habertürk ekranlarında yayınlanan Balçiçek İlter'in Memleket Hali programının konukları Muhteşem Yüzyıl'ın danışmanı Latife Tekin, Halil Ergün, Kutlu Ataman ve Yasemin Mori'ydi. Progarama Halil Ergün'ün AK Parti ile ilgili söylediği sözler damga vurdu.

Halil Ergün’ün, "Başbakan'ı seviyorum ve geçen seçimde oyumu AKP’ye verdim" sözleri sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

İşte Halil Ergün'ün konuşmalarından satır başları;

Başbakan'ı seviyorum. Geçmişte ÖDP'ye de oy verdim CHP'ye de kendim SHP'de görev yaptım. Ama sosyalist devrimci bir yapımızda vardı. Kurumsal sorumlara tepki gösteriyorduk.

MAHALLE BASKISI HİSSETTİM

Karar aldık yerel seçimlerde oy vermeyeceğiz dedik. Eğer oy kullanırsam AK Parti'ye verecektim. Daha sonra evde televizyon izliyordum ama içim içimi kemiriyordu. Sonra dedim ben neden oy vermiyorum ki. Üzerimde bir mahalle baskısı hissettim. Çok sinirlendim kendime. Hem yurttaşlık görevimi de yerine getirmiyordum.

BİZİ AFOROZ ETTİLER

Aradım Mustafa'yı dedim ben AK Parti'ye oy vermek istiyorum. Bana 'ben o kadarını yapamam' dedi. Diğer arkadaşlarımı aradım, onlar da oy vermek istediklerini söyledi ve oyumu AK Parti'ye verdim.  Ama oy verdikten sonra bizi aforoz ettiler, bizi mahvettiler.