BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Halil Ergün'ü kim şoke etti?

Magazin muhabirleriyle barışan oyuncu Halil Ergün içini döktü. Altın Portakal tartışmasında Avşar'dan yana çıktı.

Abone ol

Oynamadığı bölümler için aldığı parayı iade eden Ergün, yapımcı firmadan "parayı eksik ödemişsiniz" telefonuyla şoke olduğunu söyledi.

Oyuncu Halil Ergün, önceki akşam yakın arkadaşları Mustafa Alabora ve Rutkay Aziz ile Cihangir'deki Aliye isimli mekanda buluştu.

Yaklaşık beş saat kaldıkları mekanda yemek yiyip bol bol sohbet eden gruptan Halil Ergün, gazeteciler tarafından görüntülendiklerini fark edince, güneş gözlüğünü taktı. Daha sonra gazetecileri yanına çağıran ünlü oyuncu, onlara adeta içini döktü. Sabah gazetesinden Yüksel Yavuz, açıklamaları derledi:

AVŞAR İYİ SANATÇIDIR
-Antalya Altın Portakal'da Hülya Avşar'ın jüri başkanı olması niye eleştiriliyor, anlamıyorum. Bence olur; Hülya Avşar iyi sanatçıdır.

-Boynumdan ağır bir ameliyat geçirdim. Bir aydır evdeyim. Daha yeni kendime geliyorum. Zor bir ameliyat oldu ama şimdi sağlığım yerinde... Kötü bir şey yok.

EKSİK PARA İÇİN ARADIKLARINDA ŞOKE OLMUŞ
-Son olarak 'Gün Akşam Oldu' dizisinde oynamıştım. Dizi başlamadan önce yapımcı Gold Film parayı peşin vermişti. Dizi erken bitince, ben de onlar sormadan oynamadığım bölümlerin parasını geri gönderdim. Aradan aylar geçtikten sonra Gold Film'den bir sekreter beni arayarak "Halil Bey iki bölüm parası eksik yatırmışsınız. Onların parasını da istiyoruz" deyince şoke oldum.

BU DİZİ İÇİN YILLARIMI HARCADIM
-Daha sonra evime faks gönderdiler, bununla yetinmeyip ünlü bir avukat olduğunu söyleyen biri arayıp sert dille konuştu. Ben de bankada bulunan tüm parayı Gold Film'e gönderdim.
Bu yapılan b.ktan şey çok ağırıma gitti. Tamam, böyle bir şey olabilir ama beni neden sekreter arıyor? Halil Ergün olmuşum artık, bu yapılan saygısızlık beni derinden etkiledi.
Ben bu dizi için bir yılımı harcadım, bir sene başka dizilerde oynayamadım. Ben bunları sormuyorken, onlar bana neler yaptı. Şu an mahkemeliğiz, sırf yaptıkları yanlış yüzünden ben de inat ettim. Ama size çok kızıyorum; bunları haber yapacağınız yerde benim ehliyetime taktınız!

-Üç gün sonra ehliyetimi geri alıyorum. Zaten şoförüm de var. Ama sürekli 'Ehliyetsiz araba kullandı' haberleri canımı yaktı, kalbim kırıldı. Keşke bu yaşadıklarımı da yazsaydınız.