BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,11
ALTIN 2.512,43
HABER /  SPOR

Hakemden ödü koptu

Maçı özetleyen söz Feldkamp'tan: ''Hakem, Zico ve beni de atacak diye korktum.'' Zico ise;

Abone ol İNTERNETHABER

Öyle bir maç oldu ki Fenerbahçe'yi yenen Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp bile şaşkına döndü...

Kararları ile maçın önüne geçen hakem Cüneyt Çakır'ın yaptıklarını belki de en iyi Feldkamp şu sözleri ile özetledi; ''Hakem o kadar çok kart gösterdi ki bir ara korktum, hakem Zico ve beni de atacak diye. Çünkü herkese sarı ya da kırmızı kart gösteriyordu'' dedi.

HAKEM OKULUNA GİTSİN

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico ise hakeme çok kızgındı. "Hakem okuluna gitsin" diyen Zico, şunları söyledi; "İlk defa futbol hayatımda top toplayıcı çocuğun hakeme kırmızı kart gösterttirdiğini gördüm. Gökhan elinde top varken diğer topu nasıl eline alacak? Bilmiyorum eğitildi mi bu top toplayıcı çocuklar, mutlaka eğitilmiştir. Gökhan bir kere çok güzel çalımlar atarak pozisyona girdi, olmadı. Maç onun adına harika gidiyorken bir an önce bu oyuncuyu dışarı çıkarayım da bu oyuncu bana sıkıntı yaratmasın gibi bir düşünce oluşmuş olabilir."

ONLARA NİYE KART YOK
"14 oyuncumdan 10'u kartla cezalandırıldı.
Böyle kapasitesi olmayan hakemi bu maça atayanlarda da suç görüyorum ben. Bu tip şeyler olduğu zaman, Türk takımları yurt dışına çıktıklarında böyle durumlarla karşılaşmıyor ve yenilip geliyorlar. Hakan Şükür, Ümit Karan ve Arda her kararda itiraz ederken, hakemle konuşurken hiç bir kart görmediler."