BIST 10.111
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.409,93
HABER /  GÜNCEL

Hakan Şükür'e babasıyla ilgili şoke eden haber!

SAKARYA'da hakkında yakalama kararı çıkartılan eski milletvekili Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür gözaltına alındı. Hakan Şükür'ün de mal varlığına el konuldu.

Abone ol

SAKARYA'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında eski milletvekili Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür gözaltına alındı.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında, dün hakkında resen yakalama kararı çıkartılan Selmet Şükür, Adapazarı ilçesinde yakalandı.

Selmet Şükür, Adapazarı ilçesinde gözaltına alındı. Sermet Şükür Sakarya Eğitim ve Araştırma Hantanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.

Selmet Şükür dün İstanbul'daki evinde bulunamamıştı. Sakarya'da polisin yakaladığı Şükür gözaltında.

selmet şükür kimdir hakan şükür babası sermet
Hakan Şükür'e kelepçe vurulmuş olması dikkat çekti. Baba Şükür'ün yüzündeki ifade ve çatılan kaşları yaşadığı duygu karmaşasını gösteriyordu. Oğlu ABD'ye kaçan Selmet Şükür, FETO'cu olmakla itham ediliyor.

MALINA MÜLKÜNE EL KONULDU

Sakarya Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür'ün taşınmazlarına, kara ulaşım araçlarına, banka veya diğer mali kurumlardaki hesaplarına, gerçek veya tüzel kişiler nezdindeki her türlü hak ve alacaklarına, uhdelerinde bulunan kıymetli evraklara, şirketlerdeki ortaklık paylarına, kiralık kasa mevcutlarına ve diğer mal varlığı değerlerine el konulmasına karar verdi. Hakan Şükür ile babasının tüm mallarına devlet el koyuyor.

Hakan Şükür hakkında da kırmızı bültenle yakalama kararı çıkarıldı. Hakan Şükür aylar önce ABD'ye kaçmış ve ailesini de götürmüştü.