BIST 10.164
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.392,93
HABER /  GÜNCEL

Hakan Şükür'den çarpıcı seçim yorumu

Sarı-Kırmızılı takımın eski milli futbolcusu Hakan Şükür, Adnan Polat'ın seçim kararını ve Galatasaray'daki gelişmleri değerlendirdi.

Abone ol

Galatasaray'ın eski milli futbolcusu Hakan Şükür, Adnan Polat'ın seçim kararı almasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Özel Fatih Koleji'nde 'Türkçe Matematik Olimpiyatı Ödül Töreni'ne Fenerbahçe Ülkerli basketbolcu Ömer Onan ile birlikte katılan Hakan Şükür, Galatasaray'daki son gelişmeleri değerlendirdi.

Hakan Şükür, yaşanılan sürecin birikim sonucu gerçekleştiğini belirterek, "Eleştiriler mutlaka olur. Son kongrendeki duruma çok üzüldüm." dedi.

Başkan Adnan Polat'la senelerdir beraber olduğunu dile getiren Hakan Şükür, "Tasvip etmediğimiz şeyler de oldu; ancak bunları dilimizin döndüğü ölçüde, imali ve seviyeli bir şekilde anlattık. Bunlar da sportif anlamda ortaya çıktı." diye konuştu.

Şükür, Polat'ın Galatasaray'ı çok sevdiğini ve önemli işler yaptığını da kaydederek, seçim kararı alınmasıyla ilgili olarak ise şu ifadeleri kullandı:

"Umarım hayırlı olur. Yeni aday veya adaylar geniş katılımlı birlik beraberlik mesajları veriliyor. Ama sözde her şey güzel de bunu yapabilmek de sorun. İnşallah bu fedakarlık ve bu samimiyet olur. Galatasaray hak ettiği geçmiş günlerindeki başarılarına döner."

Katıldığı organizasyonla ilgili olarak da konuşan Şükür, yapılan eğitim faaliyetlerini çok kutsal gördüğünü ve önemsediğini anlatarak, "Hem eğitmenlerini hem de çalışanlarını bu fedakarlıklarından dolayı tebrik ediyorum. Umarım hem ülkemiz hem de dünya barışı için bu güzel çalışmalar katkı sağlar. Emeği geçen herkese bu başarılarından dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

ÇOCUKLARIN ENERJİSİ VE SEVGİSİ BİZİ MUTLU ETTİ

Fenerbahçe Ülker'in ve milli takımın başarılı basketbolcusu Ömer Onan, zaman buldukça böyle organizasyonlara katıldıklarını kaydederek, "Özellikle çocuklar basketbolu çok seviyorlar. Zaman buldukça onlarla olmak hoşumuza gidiyor. Onların elektriğini sevgisini görmek bizi mutlu ediyor." dedi.

Ligde gösterdikleri yüksek performansla ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Onan, şöyle konuştu:

"Lig uzun bir maraton, önemli olan play-offlar. Sıralamayı inşallah birinci bitireceğiz. Play-offlarda da şampiyon adayıyız. Son yıllarda play -offlara damga vurmuş bir Fenerbahçe Ülker takımı var. Çok istiyoruz şampiyon olmak. Zorlu geçecek ama inşallah son gülen biz oluruz."

Bu arada Fatih Koleji öğrnecileri Hakan Şükür ve Ömer Onan'a büyük ilgi gösterirken, iki sporcuya forma imzalattılar.