BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,81
ALTIN 2.501,42
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Hakan Şükür noktayı koydu!

AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, spor yorumculuğu yapmasına yönelik eleştirilere cevap verdi

Abone ol

AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, bir televizyon kanalında yorumculuk yapmasına yönelik eleştirilere Meclis'te cevap verdi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Meclis Genel Sekreterliğinden yorumculuk yapmasının önünde yasal bir engel olmadığının kendisine bildirildiğini, Başbakan Erdoğan'ın da onay vermesininden sonra bu adımı attığını açıkladı.

"İSTERLERSE BIRAKIRIM!.."

Hakan Şükür, şunları söyledi: "Meclis Genel Sekreterliğimizi aradım, yasal bir sorun olmadığını beyan ettiler. Başbakanımıza anlattım, 'Senin doğal hakkın' dedi. Devamsızlığı olmayan bir milletvekilimiyim. İkisini bir arada götürmeye çalışıyorum. Eğer Başbakanımız, Meclis Başkanımız 'yapmayalım' derse benim için mahsuru yok. Hukuki olarak yasal engel yok ama 'Sorun var' denirse geriye bakmam. Herkese göre etik anlayışı değişir. Yazarlık yapan milletvekillerimiz var. Ben onları da keyifle okuyorum. Okurken bu bende 'etik mi değil mi?' karmaşası yaratmıyor. Değer verdiğim insanların söyleyecekleri beni bağlar, vazgeçmeye hazırım."