BIST 10.083
DOLAR 32,48
EURO 34,89
ALTIN 2.442,66
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Hakan Şükür böyle dert yandı!

AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, İnsanların bize bakış açışı, bizi farklı gösterme düşüncesi, futbol oynadığım dönemlerde çok ağır eleştirilerle hep karşıma çıktı' dedi.

Abone ol

Hakan Şükür , Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezinde, AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Gençlik, sporu konuşuyor" adlı panele katıldı.

Şükür, burada yaptığı konuşmada, siyasete atılmadan önce futbol akademisi kurmayı hayal ettiğini belirterek, zaman içerisinde yaşanan gelişmelerle milletvekili olduğunu söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın meşakkatli yollardan geçip buralara geldiğini anlatan Şükür, sporu seven bir Başbakan ile aynı yolda olmaktan gurur duyduğunu ifade etti.

Şükür, futbol oynadığı dönemlerde çok ağır eleştirilere maruz kaldığını anımsatarak, "İnsanların bize bakış açışı, bizi farklı gösterme düşüncesi, futbol oynadığım dönemlerde çok ağır eleştirilerle hep karşıma çıktı. İnançlı olduğum ve bir şeyi temsil ettiğim için bana karşı yapılan her şeyi, bu duyguyu paylaşanlara yapılmış gibi hissettim" diye konuştu.

Şükür, panelin ardından Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Erzurum Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen futbol turnuvasına katıldı.