BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MAGAZİN

Hakan Peker vasiyetini açıkladı! Ben öldükten sonra...

1990'lı yılların en çok dinlenen şarkıcıları arasında yer alan ve danslarıyla milyonları peşinden sürükleyen ünlü şarkıcı Hakan Peker hayranlarını şaşırtarak vasiyetini açıkladı.

1990'lı yılların en çok dinlenen şarkıcıları arasında yer alan ve danslarıyla milyonları peşinden sürükleyen ünlü şarkıcı Hakan Peker hayranlarını şaşırtarak vasiyetini açıkladı. Hakan Peker'den çok özel açıklamalar geldi. Bir daha albüm yapmak istemiyorum diyen şarkıcı, ''Ölene kadar müzik yapayım, sahnelerde öleyim diye bir derdim yok. Hayat müzikten ibaret değil. Her şeyin bir sonu var. Kendime zaman ayırmak istiyorum.

17 tane albüm yaptım, binlerce konser verdim. Kendime ait belki çiftlik yaparım, tarımla uğraşmayı düşünüyorum'' dedi. Hakan Peker verdiği röportajda, ''Unutulma hakkımı kullanmak istiyorum. Öldükten sonra tüm şarkılarım silinsin. Öldükten sonra anma gecesi istemiyorum'' diyerek vasiyetini de açıkladı…

Hakan Peker, 2. Sayfa'ya samimi açıklamalarda bulundu. "Müziği bırakınca unutulmaktan korkuyor musunuz" sorusuna Peker, " Ben unutulma hakkımı kullanmak istiyorum. Hatta ben öldükten sonra bütün şarkılarımı silsinler" dedi.

Sitene Ekle
Etiketler