BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,47
DÜNYA

Böyle sapkınlık yok! 6 yaşındaki ikiz kardeşleri evlendirdiler

Tayland Bangkok'ta yaşayan Amornsan Sunthorn Malirat (31) ve 30 yaşındaki Phacharaporn çifti, 6 yaşındaki ikiz çocuklarını Budist geleneklere uygun bir tören düzenleyerek evlendirdi. Ailenin bu davranışı dünyayı şoke etti.

Tayland'daki Bangkok'ta yaşayan bir ailenin yaptığı dünyayı hayrete düşürdü. Taylandlı Sunthorn Malirat (31) ve 30 yaşındaki Phacharaporn, daha önceki hayatında birbirine aşık olduklarına inandıkları ve karmanın yerine gelebilmesi için 6 yaşındaki ikiz çocuklarını Budist geleneklere uygun bir tören düzenleyerek evlendirdi. İkiz çocukları için binlerce sterline mal olan oldukça masraflı bir tören düzenleyen ailenin bu davranışının altında yatan sebepse inançları. Budizm inancına göre biri erkek, diğeri kız olan ikiz kardeşler, evlenebilecek kadar büyüdüklerinde hemen evlendirilmeleri gerektiğine, evlendirilmeyen kardeşlerin gelecekte şanssızlık yaşayacaklarına inanılıyor.

Tayland'ın başkenti Bangkok'da yaşayan bir aile, 6 yaşındaki ikiz çocuklarının daha önceki hayatlarında birbirlerine aşık olduklarına inandıkları ve karmanın yerine gelebilmesi Budist geleneklerine uygun bir törenle evlendirdi.

İkiz kardeşler 2012 yılında dünyaya geldiğinde, aile, kardeşlerin daha önceki hayatlarında birbirlerine aşık olduklarını ve derhal evlenmeleri gerektiğini biliyordu.

Budistlerin, erkek ve kız ikiz kardeşlerin önceki hayatlarında birlikte olduklarına ve aralarındaki anlaşmazlık giderilmediğinden ötürü yeniden birlikte doğduklarına inandıkları biliniyor.

Öte yandan Budizm inancında, biri erkek diğeri kız olan ikiz kardeşlerin, evlenebilecek kadar büyüdüklerinde hızla evlendirilmeleri gerektiği yoksa ikiz kardeşlerin geleceklerinde şansızlık yaşayabileceklerine inanılmakta.

Sitene Ekle
Etiketler