BIST 9.693
DOLAR 32,48
EURO 34,75
ALTIN 2.494,92
MEDYA

Vuslat 1. bölüm tanıtımı

TRT 1'de ekrana gelmeye hazırlanan, başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı Vuslat dizisinin yayın tarihi netleşti.

Diriliş Ertuğrul, Payitaht Abdülhamid, Kalk Gidelim ve Elimi Bırakma gibi iddialı projeleri izleyici karşısına çıkaran TRT 1, yeni dizisi Vuslat için de hazırlıklarına son sürat devam ediyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük merak uyandıran dizinin yayın tarihi ve kadrosu da sonunda netleşti.

Başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı dizi, 'iyi insan' olmak için çıkılan 'aşk yolculuğu'nun serüvenlerini ve tüm karakterlerin insana ait hallerini İbni Arabi’nin 'Satranc-ı Urefa' oyunu ile anlatacak.

Vuslat dizisinin başrollerinden birisi olan Doğulu, hikayede dev bir holdingin patronu Mahir'i canlandıracak ve ailesinin geçimi için savaş veren Vuslat ile büyük bir aşk yaşayacak. Vuslat karakterini de 'Rüya' dizisinde hayat verdiği İpek Giray karakteri ile tanınan ve Vatanım Sensin’de Havva karakteri ile büyük beğeni toplayan Devrim Özkan canlandıracak.

Sitene Ekle
Etiketler