BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,90
ALTIN 2.430,82
HABER /  GÜNCEL

Hakan Fidan hayatı sır perdesi aralandı vur emri

Hakan Fidan'ın sırlarla dolu hayat hikayesi aralanıyor. Hakan Fidan kimdir sorusunun yanıtı aranırken karısına dair hiç bilgi yok. Hakan Fidan nereli sorusu da muamma.

Abone ol

MİT Müsteşarlığından istifa eden Hakan Fidan 'ın sır dolu portresi ortaya çıkıyor. AK Parti aday adayı olunca Hakan Fidan kimdir sorusu gündeme oturdu. Kürt olduğu iddiaları da olan Hakan Fidan 'ın karısı hakkında hiç bir bilgi bulunmazken nereli sorusunun yanıtı da muamma. Hakan Fidan 'ın ailesinden bugüne kadar sadece oğlunun fotoğrafı medyaya yansıdı.

Özgeçmişi hakkında neredeyse hiçbir şey bilinmeyen Hakan Fidan 'ın kariyerindeki en kritik gün kuşkusuz ifadeye çağrıldığı 7 Şubat 2012.

Hakan Fidan o gün belki de hayatının en kritik emrini vermiş: MİT'e girenleri vurun!

Hakan Fidan'ın hayatı, ailesi ve özgeçmişiyle ilgili bilinmeyenler dün gece Kanal D'de yayınlanan 5N1K'da özel bir dosya olarak ekrana geldi. Cüneyt Özdemir'in hazırlayıp sunduğu 5N1K'da Hakan Fidan kimdir sorusunun yanıtı Fidan'ı tanıyan usta gazetecilerin anlattıklarıyla verilmeye çalışıldı.

Programda Hakan Fidan'ın özgeçmişyle ilgili en çarpıcı bilgiyi gazeteci Avni Özgürel verdi. Hakan Fidan'ın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadeye çağırıldığı gün MİT mensuplarına acil kodlu 'MİT'e gelin' çağrısı yapıldığını söyleyen Avni Özgürel, Hakan Fidan'ın 7 Şubat 2012'de tarihi bir emir verdiğini açıkladı.

"MİT'e girenleri vurun."

HAKAN FİDAN İTİRAZ ETMESİN DİYE...

7 Şubat 2012 tarihi aynı zamanda dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da ameliyat olduğu gün.

5N1K'da yine Avni Özgürel'in anlattıklarına göre savcılık Hakan Fidan'ın itirazına imkan vermemek için ifade kararını saatler mesai bitimi 17.00'ı göstermeden 15 dakika önce çıkarmıştı. Aynı anda karar için Erdoğan'ın ameliyata girdiği gün de seçilmişti. 

Özgürel'in aktardıklarına göre, Hakan Fidan hakkında çıkarılan mahkeme kararı sonrası ameliyat hazırlığındaki Erdoğan'ı aradı ve durumu anlattı.

Erdoğan'ın ise yanıtı net oldu: İfade vermeye gitme!

   Gazeteci Avni Özgürel

HAKAN FİDAN... SİYASİ GÜÇLERE SAHİP 'BÜROKRAT SÜPERMAN'

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın "Siyasi güçleer sahip bürokrat süperman" diye tanımladığı Hakan Fidan 1968 Ankara doğumlu.

2 erkek çocuğu sahibi Hakan Fidan'ın eşi hakkında ise hiçbir bilgi yok. Ailesinden yalnıza oğullarından birinin fotoğrafı basına yansımış durumda. Ancak aynen Hakan Fidan'ın eşi gibi çocuklarının da isimleri bilinmiyor.

Kasım 2014'de olağanüstü güvenlik önlemleri altında oğlunu evlendiren Hakan Fidan'ın gelini Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın yeğeni. Ancak aynen eşi ve çocuklarında olduğu gibi Hakan Fidan'ın gelinin de ismi gizli tutuluyor.

hakan fidan'ın oğlunun tek fotoğrafı.jpg

Hakan Fidan'ın oğlunun düğününde Cumhurbaşkanı Erdoğan nikah şahitliği yapmıştı. Nikahı ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıymıştı. 

Hakan Fidan'ın ailesinden birine ait tek fotoğraf ise bu düğünde basına yansımıştı.

hakan-fidanin-oglu-hakan-fidan-kimdir-oglunun-tek-fotografi.jpg
HAKAN FİDAN ÇOCUKLUĞU... HİÇ OYUN OYNAMAZDI!

5N1K'da yayınlanan Hakan Fidan dosyasında 'sır küpü' Hakan Fidan'ın çocukluğuna ilişkin de ilginç detaylar ekrana geldi. İddiaya göre her zaman ciddi bir kişiliğe sahip olan Hakan Fidan, çocukluğunda bile kimseyle oyun oynamamış. Gençlik yıllarından beri en büyük hobisi sinema ve iyi bir film izleyicisi.

HAKAN FİDAN İÇİN EN ÖNEMLİ İKİ KİŞİ... ANNE VE ANNEANNESİ

Hakan Fidan'ın ailesine ilişkin bir diğer bilgide hayatta en değer verdiği iki ismin annesi ve anneannesi olduğu yönünde. 

Ankara kulislerinde Hakan Fidan'a yakın isimlerin verdikleri bilgilere göre de Hakan Fidan tam bir 'işkolik.'

hakan-fidan-kimdir-hakan-fidan-vur-emri-mit.jpg
HAKAN FİDAN'IN ÖZEL YANI... HİÇ NOT ALMAZ AMA...


Bir diğer bilgi de Hakan Fidan'ın güçlü bir hafızası var. Öyle ki hiçbir zaman not almadığı söylenen Hakan Fidan'ın buna karşın olayları ve detayları çok net hatırlaması dikkat çekici özelliklerinden biri. Psikoloji eğitimi almamış olmasına karşın güçlü sezgileri olduğu söylenen Hakan Fidan'ın kişiler ve olaylar üzerine isabetli psikolojik tahminler yaptığını da iddialar arasında.