BIST 10.904
DOLAR 32,19
EURO 34,97
ALTIN 2.500,18
HABER /  GÜNCEL

Hainler köşeye sıkıştırıldı

Bingöl'ün Yedisu ve Kığı ilçelerinde 6 askeri şehit eden PKK'lı teröristler köşeye sıkıştı. Kobra'lar takipte, mehmetçik dağlarda!

Abone ol Bingöl'ün Yedisu ve Kığı ilçelerinde 6 askeri şehit eden PKK'lı teröristler, Tunceli kırsalında sıkıştırıldı. Mehmetçik, Hozat ve Ovacık'taki vadilere saklanan teröristlere bomba yağdırıyor.

Terörist grubun Tunceli kırsalına sızdığı bilgisi üzerine dün gece Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'nın koordine ettiği, Hozat'ın Kinzir ormanları ve Buzlupınar bölgelerinin yanı sıra Hozat ile Ovacık ilçeleri arasında bulunan Çet Deresi bölgesine ve Ovacık Ahpanos vadisine hava destekli operasyon başlatıldı.

'KOBRA'LAR BOMBALADI
Şiddetli çatışmaların yaşandığı operasyon bölgesine sabahın erken saatlerinden itibaren karadan ve havadan asker takviyesi yapıldı. Kontrol altına alınan bölgede taarruz tipi Kobra helikopterler, teröristlerin barınabileceği bölgelere bomba yağdırdı.

3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Bu arada Genelkurmay Başkanlığı, önceki gün Şırnak Küpeli Dağı'nda 2, Hakkari Yüksekova kırsalında da 1 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde de 1 terörist yakalandı.