BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Hagi, hangi futbolcuları istemiyor?

Galatasaray'da, planlanan operasyonun tarihi ve detayları belli oldu. İşte, Hagi tarafından Başkan Adnan Polat'a verilen raporun içeriği.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü günlerini geçiren Galatasaray'da, planlanan operasyonun tarihi ve detayları belli oldu.

Teknik Direktör Gheorghe Hagi tarafından Başkan Adnan Polat'a verilen raporun içeriğini Milliyet yazdı. Yönetim krizini çözen Polat'ın, kalan 4 haftada takımın olumsuz etkilenmemesi için ilk yarının bitmesini beklediği ve daha sonra düğmeye basacağı bildirildi.

Yönetimin, yedek kulübesinin zayıf olması nedeniyle operasyon için zorunlu olarak devre arasını bekleme kararı aldığı kaydedildi.
Teknik patron Hagi'nin, yardımcısı Tugay Kerimoğlu ile birlikte hazırladığı raporda ilk olarak takımda düşünmediği isimlerin gönderilmesini istediği öğrenildi.

HAGİ KİMLERİN GÖNDERİLMESİNİ İSTEDİ

Buna göre aralarında Insua, Servet, Ayhan ve Kewell'ın da bulunduğu futbolculara, kalan 4 haftada görev verilecek. Misimovic konusunda da geri adım atmayan Hagi'nin, Boşnak yıldızın da gönderilmesini istediği ifade edildi.

YÖNETİM KAYNAK ARAYIŞINDA

Hagi'nin taleplerini yerine getirmek isteyen yönetimin kaynak arayışına girdiği ortaya çıktı. Operasyonun devre arasında yapılacak olması yüzünden kulübe ağır fatura çıkmasından çekinen sarı-kırmızılıların bu isimlerden bazılarını bonservisleri ile birlikte satmak istediği vurgulandı.

OYUNCU SEÇME YETKİSİ HAGİ'DE

Hagi'ye, "Alınmasını istediğin yeni oyuncuları kendin belirle" diyen yönetim, transfer çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlamayı planlıyor. Sarı-kırmızılılar; defansa 1, orta sahaya 2 ve forvete 1 olmak üzere 4 yeni oyuncuyla kadroyu takviye etmeyi düşünüyor.
Bu arada Galatasaray'ın, Elano'yu da ciddi bir teklif gelmesi halinde satmayı kararlaştırdığı belirlendi.