BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Haftanın konuşulan magazin olayları

Beren Saat konuştu, Beyonce çocuk için çalışmalara başladı. İşte haftaya damga vuran magazin olayları;

Abone ol

Müjde Ar, NTV'deki 'Güzel Haberler' isimli programında Beren Saat'in 'Aşk-ı Memnu'daki sevişme sahnelerini değerlendirdi. Bihter tarzı rollerin bir oyuncunun üzerine kolaylıkla yapıştığını ifade eden Ar, "Aşk-ı Memnu'da oynadın mı, zaten ayvayı yiyorsun. Yani yasak aşkın oyuncusuysan, bir kere hemen her şey o karakterle özdeşleşiyor. 'Sen öyle misin, sen böyle misin? İyi mi öptü, kötü mü öptü? Ben, 35 sene bununla uğraştım. Şimdi bu işler, Beren'in başına ihale oldu. Bir 30 sene de, o uğraşır" dedi.

Kıro diyen kadınlar peşimden koştu!

"Sosyetik kesim birçok insana önyargılı yaklaşıyor" diyen İzzet Yıldızhan, tartışma yaratacak açıklamalar yaptı: "Bana kıro diyen kadınlar sonra benimle olmak için peşimden çok koştu. Hayatı sadece İstanbul'da üç mekandan ibaret sanıyorlar. Cinsellikte de kimin eli, kimin cebindeler..."


Seksi danslarla kocamı çıldırtıyorum!
Seksi oyuncu Eva Longoria, kendinden yaşça küçük kocasını eve bağlamak için seksi danslardan yardım alıyormuş! People dergisine konuşan Eva Longoria, "Tony çok genç ve ateşli. Onun gibi birini kendinize bağlamak için cidden çaba sarfetmeniz gerekiyor. Evde uslu uslu oturan ev kadını modeli, benim kocama uygun değil. Ben de bu yüzden onu çıldırtacak şeyler yapıyorum" dedi.

Bir çıktı pir çıktı

HANDE GECE GEZMESİNDE
'SEX AND THE CITY" RÜZGARIN
AZİZLİĞİNE UĞRADI...

DAHA FAZLASI HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

Hande Ataizi, uzun bir aradan sonra İstanbul gecelerine karıştı. Akşam Nişantaşı’nda yemek yiyen Ataizi, daha sonra Maçka’daki Scotch’da eğlendi. Buradan çıkışta da Etiler Şamdan’ın yolunu tuttu. Sabaha karşı 04.30’a kadar içeride kalan ünlü oyuncu, mekanda genç bir erkekle eğlendi. Dışarı çıkışta kendisini gazetecilerin beklediği gören Ataizi, bir anda panikleyip içeri kaçtı ve bir süre sonra tek başına dışarı çıktı.


Artık komedide oynamak istiyor

Hep dram ağırlıklı işlerle izleyicinin karşısına çıkan Beren Saat, bir komedide oynamayı çok istediğini söyledi. 'Şeffaf Oda' programına konuk olan Saat, komedi isteğini şöyle ifade etti: "Keşke güzel bir komedi metni olsa... Bugüne kadar elime gelen komedi filmi senaryolarının hiçbirini okurken gülmedim. Filmleri seyrettiğimde de oynamadığıma doğrusu hiç pişman olmadım."

OKURKEN GÜLMEDİM

Komedinin çok iyi yazılmış olması gerektiğini ve bu nedenle de zor bir tür olduğunu ifade eden Beren Saat, "Daha önce hiç yapmadığım için becerip beceremeyeceğinden emin değilim" şeklinde konuştu.

ÇOCUK İÇİN ÇALIŞMAYA
BAŞLADILAR...

[PAGE]



'Sex and the City' dizisnin güzel oyuncusu Sarah Jessica Parker, yanlış giysi tercihi nedeniyle zor durumda kaldı. New York'ta, sert esen rüzgarın etkisiyle Parker'ın ipek elbisesi tamamen vücuduna yapıştı! İç çamaşırı bile belli olan Parker, görüntülendiğini fark edince hızlı adımlarla oradan uzaklaştı.

Çocuk için çalışmalara başladılar!

Seksi şarkıcı Beyonce ve eşi Jay-Z, 'Gotham' dergisine verdikleri röportajda artık evliliklerini bir çocukla taçlandırmak istediklerini söyledi. Beyonce, eskiden çocuk fikrinin kendisine korkunç geldiğini, ancak kız kardeşinin oğlu Daniel'ın doğumundan sonra her şeyin değiştiğini belirtti. Beyonce, "Artık çocuk fikrine son derece sıcak bakmaya başladım. Hatta bu konuda çalışmalarımız bile başladı" dedi.



Altı kaval üstü Şişhane

Begüm Şen ve Gülşah Alkoçlar, önceki gün İstinye Park'ta birlikte gezip, eğlendi. Beymen Bej Restaurant'ta yemek yiyen iki arkadaş, sonrasında da bol bol alışveriş yapıp, sohbet etti. Kollarını açık bırakan kürklü yeleği ve açık ayakkabılarıyla üşüyen Begüm Şen'in aksine yakın arkadaşı Gülşah Alkoçlar, giydiği kalın paltosunu sıkı sıkı kapatıyordu.

BRAD VE ANGELİNA'NIN ARASINA
KEDİ GİRDİ 

[PAGE]



Aralarında sürekli soğuk rüzgarlar esen Brad Pitt ve Angelina Jolie, bu sefer de genç oyuncu Julie Dreyfus yüzünden birbirine girdi. 'Inglourious Bastard' filminde Pitt ile rol alan Dreyfus'un seksi aktörü büyülediği söyleniyor. In Touch dergisine konuşan çifte yakın bir kaynak, "Brad, Julie'den inanılmaz etkilendi. Julie ile vakit geçirebilmek için, filmin galasından sonra iki gün fazladan Japonya'da kaldı" diye konuştu. Angelina Jolie, filmin Japonya galasından sonra Brad Pitt ile sert bir kavga ederek bu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.


Şu an hayatımda aşk yok ama olsun isterim!

Tüp Bebek' isimli bir dergide yeni yıldan itibaren yazı yazmaya başlayacağını açıklayan Leyla Bilginel, gazetecilerin 'Sevgilinizi var mı?' sorusunu şöyle yanıtladı: Aşık olmak isterim ama şu an öyle biri yok!

Güzide Duran'la kızı gezmelerde!

Eski manken Güzide Duran kızı Selin ile birlikte İstinye Park'a geldi ve yakın dostu Ebru Kip ve oğlu Eren Kip'le beraber güzel bir gün geçirdi. Çocuklarını buluşturma günü yaptıklarını söyleyen iki arkadaş, önce Beymen Bej'de yemek yedi, ardından da alışveriş yaptı.

Tuba tişörtleri Arap ülkelerinde kapışılıyor!

Bir parfüm reklamında Tuba Büyüküstün'ün adını 'Lamıs' diye değiştiren ünlü Arap kanalı MBC, bütün Arap ülkelerinde güzel oyuncunun bu isimle tanınmasını sağladı. Büyüküstün'e Araplar tarafından konan bu isim, "El ile tutup yoklayan, dokunan ve temas eden" anlamına geliyor. Şimdi Arap ülkelerinde bu adla piyasaya sürülen Tuba Büyüküstün tişörtleri yok satıyor. Yurtdışında kendisine gösterilen ilgiden dolayı her fırsatta çok memnun olduğunu söyleyen güzel oyuncunun tişörtlerini alanlar, Türk parasıyla 50 TL ödüyor. Hemen hemen her giyim mağazasında bulunan 'Lamıs' isimli tişörtler, en çok Arap kızları tarafından tercih ediliyor.