BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,62
ALTIN 2.413,82
HABER /  GÜNCEL

Hafta sonu sıcak havaya hazır olun!

Hafta sonu planı yapmadan önce hava durumuna bir göz atın

Abone ol

Bugün yer yer görülecek yağışlar hafta sonu yerini sıcak ve güneşli bir havaya bırakacak. işte yurtta hava durumu...

Yapılan son değerlendirmelere göre: Doğu Anadolu'nun doğusundaki yağışlara ilave olarak, Bugün (Cuma) sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu, Eskişehir, Afyonkarahisar, Burdur ve Denizli çevrelerinde öğle saatlerinden itibaren İç Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Ankara, Çankırı, Sinop, Isparta, Batman, Siirt ve Konya'nın kuzey kesimlerinde, gece saatlerinden itibaren Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Yozgat ve Samsun'un iç kesimlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış geçişleri bekleniyor. Bu sabah saatlerinde Sivas çevrelerinde yer yer sis görülecek.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde 3 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Ülkemiz genelinde güney ve güneybatı, zamanla güneydoğu kesimlerde batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Cuma) sabah saatlerinde doğusu ile öğle saatlerinden sonra Bilecik ve Bursa çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı, zamanla çok bulutlu, bugün (Cuma) sabah saatlerinden itibaren Denizli, Uşak, Afyonkarahisar ve Kütahya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, bugün (Cuma) öğle saatlerinden sonra Kıyı Ege'de güneyli yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı, zamanla iç kesimlerinin çok bulutl, bugün (Cuma) sabah saatlerinden itibaren Burdur ve Isparta çevrelerinin kısa süreli sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı, zamanla çok bulutlu, Eskişehir ile öğle saatlerinden itibaren Ankara, Çankırı, Kırıkkale ve Konya'nın kuzey kesimlerinin, gece saatlerinden itibaren Çankırı, Yozgat ve Kayserinin kuzey kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı, zamanla çok bulutlu, bugün (Cuma) öğle saatlerinden itibaren bölgenin iç kesimleri ile Sinop çevrelerinin, bu gece saatlerinden itibaren doğusunun kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı, doğu kesimleri ile zamanla bölge geneli çok bulutlu, bugün (Cuma) öğle saatlerinden sonra Orta Karadeniz Bölümü'nün iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Batısı az bulutlu ve açık, doğusu ile zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, bugün (Cuma) bölgenin doğu kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık zamanla doğusu parçalı ve çok bulutlu, bugün (Cuma) öğle saatlerinden sonra Batman ve Siirt çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ekran-resmi-2013-05-17,-08.54.29.png

ekran-resmi-2013-05-17,-08.54.37.png

ekran-resmi-2013-05-17,-08.54.41.png