BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Hafta sonu hava nasıl olacak?

Meteoroloji hafta sonu beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı

Abone ol

Hafta sonu planı yapmadıysanız önce hava durumuna bir göz atın...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, İstanbul'un kuzey kıyıları, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Zonguldak, Düzce, Bartın, Sinop, Ordu, Samsun, Tokat, Balıkesir'in kuzey çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzeydoğu kesimlerde 3 ila 5 derece azalacağı, batı kesimlerde ise 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara, Ege, İç Anadolu'nun batısı, Isparta, Burdur ve Hatay çevreleri ile yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar Kocaeli, Sakarya, Yalova ile İstanbul, Kırklareli ve Balıkesir'in kuzey kıyılarının kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor.

EGE: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzeyli yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı az bulutlu, zamanla doğusunun iç kesimleri çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Göller yöresinde kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu zamnala kuzeybatısının çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Zonguldak, Bartın, Sinop ve Düzce çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzeyli yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bugün (Cuma) akşam saatlerine kadar Doğu Karadeniz ile Samsun, Ordu ve Tokat çevreleri ile gece saatlerinde Doğu Karadeniz kıyılarının yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimleri çok bulutlu; akşam saatlerine kadar Erzurum, Erzincan, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

screen-shot-2013-07-19-at-9.32.36-am.png

screen-shot-2013-07-19-at-9.32.40-am.png