BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Hafta sonu hava nasıl olacak?

Hafta sonu hava nasıl olacak? İşte beklenen sıcaklık tahminleri...

Abone ol

Baharı bekleyen İstanbulluları hafta sonu nasıl bir hava karşılayacak? İşte Meteorolojiden beklenen hava sıcaklık tahminleri...

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...
Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeydoğu kesimleri ile akşam saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemizin İç ve Kuzey kesimlerinde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden orta kuvvette,Marmara ve Ege kıyılarında kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli çevreleri ile akşam saatlerinden sonra Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Bilecik çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

EGE: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Güney Ege kesimlerinde (30-50 km/s) , akşam saatlerine kadar Kuzey Ege'de (40-60 km/s) kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Osmaniye ve Kahramanmaraş ile Adana'nın kuzey ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; akşam saatlerinde doğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinden sonra Bolu, Düzce, Bartın ,Karabük ve Kastamonu çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in akşam saatlerine kadar sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar bölgenin kuzeydoğusunun aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.