BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,69
ALTIN 2.409,65
HABER /  GÜNCEL

Hafta sonu hava durumu nasıl olacak?

Eylül ayının gelmesiyle birlikle yaz sıcakları yerini serin ve yağmurlu günlere bıraktı

Abone ol

Yapılan son değerlendirmelere göre; Bugün (Cuma) Marmara'nın güney ve doğusu, Kuzey Ege kıyıları, Karadeniz bölge geneli ile Sivas, Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı ve Ardahan çevreleri ile yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Sakarya, Bursa, Bilecik, Eskişehir, Ankara, Çankırı ve Kütahya çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Cuma) Çanakkale'nin güneyi, Balıkesir, Bursa, Kocaeli, Bilecik, Sakarya ve Yalova, yarın (Cumartesi)sabah saatlerinde Sakarya, Bilecik ve Bursa çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla iç ve kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, bugün (Cuma)İzmir'in kuzey kıyılarının, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde Kütahya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı, doğusu yer yer çok bulutlu, bugün (Cuma) öğle saatlerinden sonra Sivas çevrelerinin, yarın (Cumartesi)sabah saatlerinde Ankara, Eskişehir ve Çankırı çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, bugün (Cuma)öğle saatlerinden itibaren kıyıları ile zamanla bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Cuma) öğle saatlerinden sonra Çorum dışında bölge genelinin, yarın (Cumartesi)sabah saatlerinde Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz kıyılarının yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu zamanla kuzeyi çok bulutlu bugün (Cuma) öğle saatlerinden sonra Erzincan, Erzurum, Kars, Ağrı ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık zamanla doğusunun parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.