BIST 9.149
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,57
HABER /  GÜNCEL

Hafta sonu hala plan yapmadıysanız...

Hafta sonu hava nasıl olacak? Sıcaklıklar ne yönde değişecek?

Abone ol

Haftaya soğuk ve yağışlı başlayan Türkiye hafta sonunu güneşli ve sıcak geçirecek. Meteoroloji hafta sonu beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı...Eğer bir plan yapmadıysanız önce hava durumuna bir göz atın...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Sinop, İnebolu, Tokat ve Sivas çevrelerinde aralıklarla görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların, Trabzon'un doğu çevreleri, Artvin ve Ardahan çevrelerinde kuvvetli, Rize, Arhavi ve Hopa çevrelerinde şiddetli olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve batı bölgelerde 3 ila 5 derece artacağı, doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: İç ve batı kesimlerde güney ve güneybatı, doğu bölgelerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetlice eseceği tahmin ediliyor.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Trabzon'un doğu çevreleri, Artvin ve Ardahan çevrelerinde kuvvetli, Rize, Arhavi ve Hopa çevrelerinde şiddetli olacağı tahmin edildiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, kuzeydoğusunun çok bulutlu, Sivas çevrelerinin kısa süreli sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla Sinop ve İnebolu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Tokat çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Trabzon'un doğu çevreleri ile Artvin çevrelerinde kuvvetli, Rize, Arhavi ve Hopa çevrelerinde şiddetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğusunun aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK?

CUMARTESİ

screen-shot-2012-10-12-at-9.17.00-am.png

PAZAR

screen-shot-2012-10-12-at-9.17.09-am.png