BIST 11.068
DOLAR 32,19
EURO 35,00
ALTIN 2.503,18
HABER /  GÜNCEL

Hadi Özışık'tan hodri meydan

Star yazarı Hadi Özışık, İnternet Medyası'nın da yanlışları olduğunu kabul ediyor ve şu çağrıda bulunuyor: "Gelin telaşınızı, yanlışlarımızı tartışalım."

Abone ol

Geçtiğimiz hafta İnternet Medyası'nın sadece dedikodu yaptığını yazan İsmet Berkan'a Hadi Özışık'tan cevap geldi. Özışık, Berkan'a cevap vermeden önce özeleştiride bulundu. Berkan'a gerekli cevabı verdikten sonra onu da özeleştiri yapmaya çağırdı. Bu kunulara "Dedikodu medyası!" başlıklı yazısı ile değinen Özışık, İnternet Medyası'nı eleştiren tüm yazarları bu konuda tartışmaya davet etti...


Radikal’den İsmet Berkan, İnternet Medyası’nı hedef alarak, ‘dedikodu’dan şikayet etti geçen gün... Berkan yalnız değil, O’nun dışında birçok ünlü kalem erbabı da İnternet Medyası’ndan yakınıyor.

Bizden şikayet edenler, hepten haksız değiller. İnternet Medyası’nda da yapılan yanlış vardır kuşkusuz. Ancak bir iki yanlış yapıldı diye, bu mecrayı kökünden ‘dedikodu’ yapmakla suçlamak, haksızlıktan da öte, insafsızlıktır.

İsmet Berkan ‘dedikodu’dan şikayetçi madem, aylarca, hatta yıllarca Oray Eğin’e ‘Kent Fısıltıları’nı niye yazdırdı? Radikal’in ekinde her cumartesi yazılan o yazılar ‘dedikodu’ değil miydi?

Bakın benim bir teklifim var... Gelin tartışalım, istediğiniz yerde konuşalım. Zorluklarımızı, yanlışlarımızı, doğrularımızı, geleceğimizi ve sizin telaşınızı konuşalım...

Var mısınız?

YAZI:Hadi ÖZIŞIK