BIST 10.004
DOLAR 32,34
EURO 34,75
ALTIN 2.431,13
HABER /  GÜNCEL

Haciz, Hasman'ı durduramadı

Cipine el konulan işadamı Nurettin Hasman eğlenceden hız kesmedi. Hasman, çareyi buldu. Ünlü iş adamı, bu kez kiralık otomobille boy gösterdi.

Abone ol

Bar çıkışında borcu yüzünden Range Rover marka arabası haczedilen işadamı Nurettin Hasman önceki gece genç sevgilisi Eda Taşpınar ile "Balkon on5" adlı mekanda eğlendi. Hasman'ın altında bu kez Volkswagen Passat marka kiralık otomobil vardı. 34 BD 8740 plakalı otomobilin DECAR'dan günlüğü 137 YTL'ye 15 gün için kiralandığı öğrenildi. "Balkon on5"ten çıkarken basın mensuplarına görünmek istemeyen çift kiralık otomobille mekanın arka kapısından çıkmak istedi ancak kameralara yakalanmaktan kurtulamadı.

Cipine bugün kavuşacak
Hasman, cipine konulan "yakalamalı haciz"i dün kaldırdı. Cipin dosyası Kadıköy'de olduğu için İstanbul 9. İcra Müdürlüğü'nde alınan haciz kaldırma evrakları Kadıköy Adliyesi'ne götürüldü. Ardından cipin teslimi için Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne gelen Hasman'ın avukatları, bir sorunla karşılaştı. Haciz kaldırma evrağının bir örneği Trafik Denetleme'ye ibraz edilemeyince cipin teslimi bugüne kaldı.

Haber: Bora Engin - Mustafa Şekeroğlu
Kaynak:
www.vatanim.com