BIST 9.460
DOLAR 32,58
EURO 34,82
ALTIN 2.503,10
HABER /  MEDYA

Hababam Sınıfı oyuncuları bakın nasıl seçildi

Hababam Sınıfı'nın bacaksızı Tuncay Akça ve Hayta İsmal'i Ahmet Arıman 'Söylemezsem Olmaz'a konuk oldu ve Hababam Sınıfı'na nasıl seçildiklerini anlattı.

Abone ol

Show Tv ekranlarında yayınlanan Her Şey Dahil programına konuk olan Hababam Sınıfı'nın 'Hayta İsmail'i' Ahmet Arıman, filmin oyuncularının nasıl seçildiğini canlı yayında anlattı.

Herşey Dahil'in konukları Yeşilçamın efsane filmlerinden 'Hababam Sınıfı'nın oyuncularından Hayta İsmail karakterine hayat veren Ahmet Arıman ve 'Bacaksız' rolündeki Tunca Akça oldu. Hababam Sınıfı'nın unutulmazları arasında yer alan ikili filme nasıl seçildiklerini ve filmin çekim aşamasında yaşanılan komik hikayelerini anlattı.

ekran-resmi-2015-02-27-15.57.25.png

Hayta İsmail yani Ahmet Arıman, Bacaksız'ın kadroya girişini şu sözlerle anlattı : 'Biz bunu çok beğendik, Ertem Abi'ye gösterdik, Ertem Abi o zamanlar gözlerinde ki ışğı gördü tabi hemen bizim ekibe dahil etti.'

Hayta İsmail kısaca Hababam Sınıfı'nın oyuncu kadrosuna kendisinin nasıl dahil olduğunu ise şöyle anlattı: 'İlk önce Hababam Sınıfı, Zeki Alasya ve Metin Akpınar'larla çekilecekmiş. Onlar toplu komedi istemeyiz deyince projeyi böyle sınıf halinde çekmeye karar vermişler. O zamanlar ajans falan yok, gazeteye ilan vermişler. Her karaktere göre oyuncu ilanı verilmiş onların arasında eleme yapılmış.

ekran-resmi-2015-02-27-16.11.07.pngBen o sıralar müziğe yeni başlamıştım.Bir gün turnedeyim şansıma Minür Özkul da orda. Ben de arkasında müzik çalıyorum. Münir Abi önde fıkra anlatıyor bir anda dönüp bir şey dedi bende birden cevap verdim salon yıkıldı bir anda. Daha sonra İstanbul'a döndüklerinde Hayta İsmail karakterine uygun bir oyuncu bulamadılar. Münir Özkul beni önermiş Ertem Eğilmez'e. Ben gittim Ertem abinin evine bütün ünlü artistler orda. Daha sonra anlaştık işte öyle başladı.

ekran-resmi-2015-02-27-16.15.12.png

İşte 'Söylmezsem Olmaz'da kahkaha dolu o anlar: