BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Güzide Duranın ahı tuttu!

Güzide Duran'dan ayrılık Yeşim Salkım ile evlenin İlker İnanoğlu boşanıyor. Salkım, ayrılığı açıkladı.

Abone ol

Geçtiğimiz yıl İlker İnanoğlu ile nikah masasına oturan Yeşim Salkım’ın evliliği üzerinde bir süredir kara bulutlar dolaşıyordu. İkili arasında yaşanan kavganın ardından İlker İnanoğlu, geçtiğimiz hafta eşiyle İstinye’de oturdukları evi terk ederek annesi Filiz Akın’ın yanına yerleşmişti.

Bugüne kadar ayrılık lafını ağzına almayan Yeşim Salkım, dün ilk kez boşanma konusuna değindi. Salkım, “Evet, İlker Bey’le ayrı evlerde yaşıyoruz, çabalarımıza rağmen maalesef evliliğimizi kurtaramadık. Boşanıyoruz. Henüz açılmış bir boşanma davası yok ama fiilen bu iş bitti. Allah ikimizinde yolunu açık etsin” dedi.

AYRILIK YARAMADI

Yaşadığı olaylar nedeniyle büyük sıkıntı içine giren Salkım, yemeden içmeden de kesildi. Üzüntüden 5 kilo vererek 50 kiloya düşen Salkım, moral toplamak için önümüzdeki günlerde bir haftalığına Paris’e gitme kararı aldı.

Doktorları, sık sık kan şekeri düşen ve Akdeniz anemisi hastası olan Salkım’a stres ve üzüntüden uzak durma zorunluluğu getirdi. Kafasını dağıtabilmek için tango dersleri alan ve yeni albümünün kayıtlarını yapmaya başlayan şarkıcının en büyük dayanağı ise kızı Gizem oldu.