BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  MAGAZİN

Güzellikleri Oscar alanlar

Oscar gecesinden geriye güzellerin dedikoduları kaldı. People dergisi de görüntü Oscar'ını verdi...

Abone ol Oscar gecesinde, Gwyneth Paltrow, Beyonce, Jennifer Lopez, Nicole Kidman, Anne Hathaway saç ve makyajlarıyla dikkat çekti.

People dergisi, 79'uncu Akademi Ödülleri'nin 'Oscarlık' saç ve makyajlarını seçerek internet sitesinde duyurdu.
 
Yıldızların ağırlıklı olarak sade makyajı ve sezon modasına uygun kırmızı ruju tercih ettiği gecede stilleriyle beğeni toplayan yıldızlar sıralandı:
 
Nicole Kidman:  'Saatler' ' filminde ünlü yazar Virginia Woolf'u canlandırarak 'En İyi Kadın Oyuncu' dalında Oscar kazanan Nicole Kidman, bu yılki törenlerde bu kez ödül sundu. Geceye kırmızı tuvaletiyle katılan Kidman, uzun, düz, sarı saçları, kusursuz teni ve kırmızı rujuyla göz kamaştırdı.
 
Jennifer Lopez: Tarzını değiştirerek 1960'lı yılların omuz hizasında, dalgalı saçlarını benimseyen Lopez, makyajını da buna uygun olarak yaptı. Lopez, uzun kirpikler ve siyah eye liner'la belirginleştirdiği göz makyajı ile beğeni topladı.
 
Gwyneth Paltrow: 'Aşık Shakespeare' filmindeki rolüyle geçmiş yıllarda Oscar kazanan yıldız, Oscar törenlerine deniz kızını andıran bir kostümle katıldı. Sanatçı, buna uygun düz, upuzun saçları ve kırmızı rujuyla ilgi çekti.
 
Rachel Weisz: Geçtiğimiz yıl 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' dalında altın heykelciği kucaklayan oyuncu, dalgalı saçları ve bu yıl pek çok yıldızın tercih ettiği kırmızı rujuyla göz doldurdu.
    
Reese Witherspoon: 'En İyi Kadın Oyuncu' dalında ilk Oscar ödülünü kazanan genç oyuncu Reese Witherspoon, gecenin en sade güzeliydi. Gri farla yakaladığı 'dumanlı' bakışlarıyla dikkat çeken Witherspoon, onun dışında sade bir makyajı ve düz fönlü saçları tercih etti.
 
Kate Winslet: 'En İyi Kadın Oyuncu' dalında aday gösterildiği Oscar'ı bu yıl 'Kraliçe' filmindeki başarılı performansıyla göz dolduran Hellen Mirren'a kaptıran Winslet, 'güzellik Oscar'ını ise kimselere bırakmadı.
 
Winslet, topuzu, pembe ruju ve yalın makyajıyla beğeni topladı.
 
Kirsten Dunst: 'Örümcek Adam' serisinin ünlü oyuncusu, 1930'lu yılların stilini geceye taşıdı. Oyuncunun sade makyajının öne çıkan ögesi, geceye damgasını vuran kırmızı ruj oldu.
    
Beyonce:
'Rüya Kızlar' filminin güzel yıldızı, gecede uzun düz saçları ve gözlerini ön plana çıkaran sade makyajıyla çok zarifti.
 
Anne Hathaway: Gecenin sunucuları arasında yer alan genç oyuncu, at kuyruğu saçları ve kahve tonları ağırlıklı sade makyajı tercih etmişti.
 
Naomi Watts: Ünlü oyuncu da pastel tonlardaki makyajı ve dalgalı saçlarıyla ilgi çekti.
 
Maggie Gyllenhaal: Gecenin sunucularından olan Gyllenhaal, soluk tonlardaki makyajında kırmızı ruju ön plana çıkarmıştı.