BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MEDYA

Güzel Köylü 36. bölüm Gül ve Cemal evleniyor

Güzel Köylü yeni bölüm bu akşam yine çok heyecanlı ve keyifli. Gül ve Cemal evleniyor. Düğünden haberi olmayan köy halkı haberi duyunca ne yapacak?

Abone ol

Güzel Köylü yeni bölüm bu akşam yine çok heyecanlı ve keyifli. Gül ve Cemal evleniyor. Düğünden haberi olmayan köy halkı haberi duyunca ne yapacak?

Star Tv'nin sevilen dizisi Güzel Köylü yepyeni bir bölümle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Cemal ve  Gül ilişkilerini gizleme konusunda iyice kapana kısılmışlardır.

screen-shot-2015-02-25-at-9.53.24-am.png

Nikah günü iyice yaklaşmıştır. Bir yandan Sultanana Gül'ü sıkıştırmaktadır. Bir yandan da Hüsnü ve Dudu, Cemal'i sıkıştırmaktadır.  Bunlarla uğraşan  Cemal ve Gül nikah gününe kadar ilişkilerini gizlemek için ellerinden geleni yaparlar.

screen-shot-2015-02-25-at-9.53.17-am.png

Öte yandan Sultanana'ya gelen esrarengiz mektup herkesin ilgisini çekmiştir.  Bu mektup Sultanana'nın psikolojisi bozulmuştur. Nihal, Gül ve Sude Sultanana'nın bu durumuna oldukça üzülmektedirler.

screen-shot-2015-02-25-at-9.52.59-am.png

Kamuran ve Kaan'ında ilişki içerisinde olduğunu düşünen köy halkı, Kaan'ın  İstanbul'dan gelen ablasını da Kamuran'ı görmek için geldiğini düşünürler. Oysa   Kaan'ın ablası Banu, kardeşini düştüğü durumdan kurtarmak için gelmiştir.  Ancak bunu yanlış anlayan Kamuran ve ailesi Banu'ya aşırı ilgi gösterir.  Bu ilgi Banu'nun başına işler açacaktır.

GÜZEL KÖYLÜ'DE NELER OLDU?

Güzel Köylü'de Kamuran şoku. Cemal'e hayır diyen Kamuran köyde şok etkisi yaratır. Köylü Kamuran'ın başkasını sevdiğini düşünür.

Kamuran’ın “hayır” cevabı köyde şok etkisi yaratıyor!

Kamuran'ın nikahta "hayır" demesi herkesin üzerinde bir şok etkisi yapatır. Kimse Kamuran'ın Cemal'e neden hayır dediğini anlamaz. Kamuran'ın nikahta hayır demesinin nedeninin Gül olduğunu sadece Cemal, Niyazi, Gül ve Kamuran bilmektedir.  Herkes bu konuda bir fikir yürütür ve sonunda Kamuran'ın başka birisini sevdiği konusunda hemfikir olurlar.  Üstelik bu kişinin Kaan olacağı konusunda da fikir birliğine varırlar. Kaan Kamuran için oldukça iyi bir kısmet olduğundan herkes tarafından destek görür. 

screen-shot-2015-02-03-at-3.56.13-pm.png

Gül ve Cemal nikah hazırlığında!

Kamuran'ın nikahta "hayır" demesi Gül ve Cemal'e zaman kazandırmıştır. Kendi nikahları için hazırlıklara hız veren Cemal ve Gül'ün hesap etmedikleri bir şey vardır. Sultanana ve Kaan  Gül ve Cemal'in hala görüştüğünü düşünmektedir.

screen-shot-2015-02-03-at-3.56.05-pm.png

Ve bunu ispat etmek için de Kaan, Gül ve Cemal'in peşine takılır.  Cemal ve Gül ise herşeyden habersiz  aşklarını yaşamaya devam etmektedir. Kendilerini bekleyen tehlikenin farkında değillerdir.

screen-shot-2015-02-03-at-3.55.55-pm.png