BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.443,28
HABER /  MEDYA

Güzel Köylü 18. bölümde Kamuran'dan sürpriz karar

Güzel Köylü'nün yeni bölümünde neler olacak? Kamuran'ın sürpriz kararı Gül'ü nasıl etkileyecek? İşte 18. bölümde olacaklar...

Abone ol

Star TV'nin sevilen dizisi Güzel Köylü bu hafta 18. Bölüm'le ekrana geliyor. Güzel Köylü'nün yeni bölümüne Kamuran'ın köyü terk etme kararı damga vuracak. 

Güzel Köylü'de herkes sözleşmiş gibi köyü terk etmeye karar veriyor adeta. Cemal'in ardından şimdi de Kamuran çareyi gitmekte buluyor. Peki Kamuran bu kararı neden aldı?

İşte Güzel Köylü 18. Bölüm'de yaşanacaklar...


Gitmeye kararlı olan Cemal’i babası dışında hiç kimse durduramamıştır. Köydeki herkes onun gittiğini sanmaktadır. Gül ise Cemal’e gitmemesi konusunda yaptığı baskı ve uğraşlardan sonra epey incinmiştir. Bu yüzden de gurur yapar. Cemal ona geri döndüğünde Gül’ün sevdası yerine incinmiş ve yara almış onurunu bulur. Gül, Cemal’den bunun acısını çıkartmaya karar verir. Bu durumda en karlı çıkan Kaan olmuştur. Gül ile arkadaşça tekrar yakınlaşmaya başlar.

PARALAR ÇALININCA ORTADA KALIR 

Kamuran ise, Cemal’in Gül’e aşık olduğunu duyunca köyü terk etme kararı alır. Sanki söz vermiş gibi sırayla herkes köyü terk etmeye kalkmaktadır. Biriktirdiği paraları küçük bir bohçaya koyan Kamuran, bohçayı çaldırınca ummadığı olaylar başına gelir.  Cebinde hiç parası kalmayan Kamuran, meteliksiz halde sokaklarda dolaşırken sürpriz bir isimle karşılaşır.

guzelkoylu.jpg 

GÜZEL KÖYLÜ DİZİSİNDE HANGİ ROLÜ KİM CANLANDIRIYOR?

Gül – Gizem Karaca, Cemal – Berk Cankat, Nihal – Simge Selçuk, Celal – Tolga Ortancıl, Ayten – Zeynep Eylül Demirpehlivan, Sude – Su Kutlu, Zafer – Ali Erkazan, Yusuf – Ali İpin, Hüsnü – Ahmet Mümtaz Taylan,  Sultan Ana – Zerrin Sümer, Özlem Tokaslan, Kaan – Mehmet Ali Nuroğlu, Kamuran – Esin Civangil, Deniz Baytaş, Erkan Sever, Toygan AvanoğluUğur Biçer, Ömür Özdemir.