BIST 10.192
DOLAR 32,36
EURO 34,66
ALTIN 2.393,75
HABER /  GÜNCEL

Güvenlik görevlisi bankayı soydu

Bu kez bankayı dolandıran, paraların emanet edildiği güvenlik görevlisi çıktı. Görevli 150 bin YTL ile kayıplara karıştı.

Abone ol Kahramanmaraş’ta bir bankanın güvenlik görevlisi Halil Gürün Terlikli, çalıştığı banka için bir başka banka şubesinden çektiği 150 bin YTL ile ortadan kayboldu.

Bir bankanın Trabzon Bulvarı’ndaki Kahramanmaraş Şubesi’nde 7 yıldır çalışan Halil Gürün Terlikli, dün saat 14.15 sıralarında banka şubesi adına Kıbrıs Meydanı’ndakibir başka bankadan 150 bin YTL çekti. Terlikli parayı çektikten sonra çalıştığı bankaya dönmedi. Terlikli’nin 150 bin YTL ile ortadan kaybolması üzerine soruşturma başlatıldı. Bara çekilen bankanın güvenlik kamerası görüntülerinde, Terlikli'nin yoğun trafik akışı olan Kıbrıs Meydanı’ndaki kavşakta karşıya geçerken bir anda gözden kaybolduğu görüldü.

Önünden bir minibüs geçtiği için aynı andan kavşaktan dönen otomobillerden birine binmiş veya zorla bindirilmiş olabileceği üzerinde durulan güvenlik görevlisine ait cep telefonu ise, sinyallerin takibi sonucu kent merkezinde bir inşaata atılmış olarak bulundu.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.