BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,81
ALTIN 2.427,35
HABER /  GÜNCEL

Guti kararını gazetecilere söyledi

Galatasaray derbisinde oyundan alındıktan sonra ortalığı karıştıran Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti'nin tavırları bardağı taşırdı.

Abone ol

Galatasaray derbisinde oyundan alındıktan sonra direkt soyunma odasına gidip, maçın bitmesini beklemeden stadı terk eden ve ilerleyen saatlerde alkollü olarak kameralara yakalanan Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti'nin tavırları bardağı taşırdı. 

Sabah gazetesi Beşiktaş muhabiri Fatih Doğan, Guti'nin olaylı gecede gazetecilere söylediği iddia edilen sözlerini köşesine taşıdı.

Vasatı aşamadığı derbide stadı erken terk eden futbolcu ile yönetimin özel bir görüşme yaparak sert bir uyarıda bulunacağı öğrenildi. Beşiktaşlı yöneticilerin, özellikle Los Angeles Galaxy takımından transfer teklifi almasının ardından performansında büyük bir düşüş yaşayan tecrübeli futbolcuya, 'derdinin ne olduğunu' soracakları belirtildi.

İPLERİ TAMAMEN KOPARDI
Derbi sonrası bazı yöneticiler, tavırlarına sert tepki gösterdikleri Guti için, "Beşiktaş'ın kaptanına böyle davranmak yakışmaz. Ayrılmak istiyorsa söylesin. Böyle devam etmesine izin veremeyiz" yorumunu yaparken, Guti ise alkollü yakalandığı gazeticilerin, "İstanbul gecelerini nasıl buluyorsun" sorusuna verdiği, "Sadece 1 ay daha İstanbul'dayım" cevabı ile ipleri kopardığını dosta düşmana ilan etti.