BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Gururlu hırsız öldürdü

Bursa’da villasında öldürülmüş olarak bulunan işadamı Ertan Dinç cinayeti aydınlandı.

Abone ol

Bursa’da 27 yaşındaki hırsız Harun Özer, bir hafta önce, Osmangazi İlçesi’ndeki 2 katlı villasında yalnız yaşayan tekstilci Ertan Dinç’in evine girdi. Dinç, evine giren hırsızı fark ederek yakaladı. Boğuşma sırasında, cep telefonunu düşüren hırsız Harun Özer, işadamı Ertan Dinç’in elinden kurtulmayı başararak kaçtı.

ŞİKAYETTE BULUNDU
Bir süre önce eşinden boşanan, oğlu ise Avusturya’da üniversite eğitimi gören Ertan Dinç, hırsızın düşürdüğü cep telefonunu alıp Çekirge Polis Merkezi’ne giderek şikáyette bulundu. Dinç, olaydan 3 gün sonra kendisinden haber alamayan arkadaşları tarafından yatak odasında tüfekle öldürülmüş olarak bulundu.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Ağır Suçlar Şubesi ekipleri, evde cep telefonunu düşüren kişinin 27 yaşındaki Harun Özer olduğunu belirledi. Hırsızlık suçundan poliste çok sayıda kaydı bulunan Özer, önceki gün Kestel İlçesi’nde saklandığı yakınlarının evinde yakalandı. Özer, şunları söyledi:

"Gece acıktım. Gördüğüm villaya karnımı doyurmak için girdim. Ev sahibi beni yakaladı. Saldırıp küfür etti. Çok zoruma gitti. Sonraki gün önceden 35 YTL’ye bir Roman’dan aldığım tüfekle gizlice evine girip ona iki kez ateş ettim. Yaralandığını sandım."